Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] žádost o práva admina na dust maps

Příspěvekod simekvl » 18 črc 2016, 18:31

Dobrý den , rád bych požádal o práva na admina na servru dust maps ip.:
217.11.249.92:27592
Nick v hře : -V-l-a-d-i-m-i-r-

Nick na fóru : -V-l-a-d-i-m-i-r-

Profil na fóru :

Věk : 37

Steam nick :-V-l-a-d-i-m-i-r-

Steam ID : STEAM_0:0:163332578

Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1669797

Nějaký ban , nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): ban ,když jsem byl non steam 1 od admina neopravněný , za 4x zabití po sobě pouze jeho na usercs servrech,pak skončily usercs a ja začal hrát u vás. Od doby co mám steam tak jeden na gathru nevim za co společně s vášim stavajícím adminem jinač nic .

Něco o sobě: jsem řidič nadměrné přepravy , ženatý zatim bez dětí . ale máme v plánu.Mám střední bez maturity , protože jsem si chtěl užívat

Proč by sem chtěl být adminem : jednoduchý , začal jsem hrávat hlavně na dust maps , ale posledni dobou to upadlo, myslím si , že je to způsobeno , neustálé campaní na t basi , sprosté nadavky a občasné navštěvy cheatrů , vyhození afk po dvou kolech atd. Před 10 roky , jsem přestal hrát css , kde jsem byl adminem cca.4roky (hodným moc jsem nebanoval , spíše pohrozil , když nepomohlo hodil do spectu ,další postup vyhození ze servru a dále pak ban na 10min a posledni varianta perma)
simekvl
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] žádost o práva admina na dust maps

od Rumcajz » 18 črc 2016, 18:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žádost o práva admina na dust maps ip.:217.11.249.92:275

Příspěvekod Izmael » 18 črc 2016, 18:42 VIP

Zdravím,

moc hezky se ve hře nevyjádřuješ, na úrovni budoucího admina + to chce prokázat snahu a začít nahlašovat hříšníky ze hry sem na fórum do sekce Porušení pravidel. Zkus to za měsíc. ;)

Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů