Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Nejasnosti v pravidlách! (moje)

Příspěvekod Jonasko17 » 18 črc 2016, 20:45

Téma 1. Prosím, vysvetlil by mi niekto ako je to s premenovaním Simona? Ako ho môže a koľko krát premenovať? A potom ho ukončuje ako? (po premenovaní)

Téma 2. Slovíčkarenie: Ak teda môžem, prosím vysvetlili by ste mi to v skratke + nejaký príklad.

Ďakujem veľmi :)
Jonasko17
Drbna
Drbna

Nejasnosti v pravidlách! (moje)

od Rumcajz » 18 črc 2016, 20:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nejasnosti v pravidlách! (moje)

Příspěvekod Jonasko17 » 18 črc 2016, 21:10

Edit!
Ešte ma napadla otázka k takejto situácii: Na začiatku kola simon povie: "Na moje slovo "štart" skočíte" Neskôr vysvetluje nejakú atrakciu kde použije slovo "štart" (napr.: Na moje slovo "štart" začnete). Má pri tomto vysvetlovaní väzeň skočiť?
Ako dovysvetluje atrakciu a odštartuje ju slovom "štart" aj vtedy majú hráči skočiť? Či pre to slovo platia obidva príkazy alebo sa ten prvý príkaz ruší a platí len ten druhý?

Ďakujem veľmi! :)
Jonasko17
Drbna
Drbna

Příspěvekod Honziiik13 » 18 črc 2016, 21:36

1. a) Hra začíná:,,Zahrajeme si (na) Simona" (při začínání všechno padá)
b) Simon může přejmenovat Simona kolikrát chce a to pouze frází,, Simon přejmenovává Simona na Fera" a znovu může přejmenovat hláškou,, Fero přejmenovává Fera na Jožina" atd. (při přejmenovávání nic nepadá :D)
c) Ukončuje se hláškou,,Simon ukončuje/končí Simona" (při ukončování všechno padá)

2. V tom si nejsem jistý, ale pokusím se pomoct
a) Jsou to Zdrobněliny (např. Místo nicku Honza Simon řekne Honzičku)
b) Zkomoleniny
c) Otázky na které nejsou přesné odpovědi a Simon uzná odpověď (Nedávno řešené téma,, kolik je jedna a jedna? ")
S tímto ti spíše poradí někdo zkušenější :D
Kliknutím vložíte text
Honziiik13
Drbna
Drbna

Příspěvekod Abee » 18 črc 2016, 21:48 VIP

Honziiik13 píše:1. a) Hra začíná:,,Zahrajeme si (na) Simona" (při začínání všechno padá)
b) Simon může přejmenovat Simona kolikrát chce a to pouze frází,, Simon přejmenovává Simona na Fera" a znovu může přejmenovat hláškou,, Fero přejmenovává Fera na Jožina" atd. (při přejmenovávání nic nepadá :D)
c) Ukončuje se hláškou,,Simon ukončuje/končí Simona" (při ukončování všechno padá)

2. V tom si nejsem jistý, ale pokusím se pomoct
a) Jsou to Zdrobněliny (např. Místo nicku Honza Simon řekne Honzičku)
b) Zkomoleniny
c) Otázky na které nejsou přesné odpovědi a Simon uzná odpověď (Nedávno řešené téma,, kolik je jedna a jedna? ")
S tímto ti spíše poradí někdo zkušenější :D

Abych to uvedl na pravou míru tak když Simona přejmenuješ tak ho neukončuješ příkazem "Simon ukončuje/Simon říká konec simona" nýbrž tím podstatným jménem na které jsi ho přejmenoval. Tzn. Pokud jsi přejmenoval Simona na hrocha tak musíš říct "Hroch ukončuje/říká konec hrocha".
Abee
Drbna
Drbna

Příspěvekod JimCarry » 18 črc 2016, 22:25 VIP

1. Premenovať ho môžeš aj 1352x. Môžeš ho ale premenovať len na 1 slovo. Takže nie, že ho premenuješ na "ferko jozkovi mrkvicku dal". Premenovaného simona ukončíš tak ako simona, ibaže namiesto slova simon použiješ posledné platné meno simona.

2. Všetky somariny, ktorých jedinou úlohou je urobiť hráčom zmätok v hlave. (Honzík ti to docela dobre vysvetlil)

3. Tá prvá situácia je presný druh slovíčkarenia (nemáš čo hrať 2 takéto hry naraz) Simon ti vysvetluje atrakciu, na predošlú "hru" sa môžeš vykašlať. Keď ti to dovysvetluje, normálne urobíš na slovíčko štart to, čo ti povedal. (v tomto prípade na slovo štart začnete)

Ak sa v niečom mýlim, prosím poučte ma.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 19 črc 2016, 11:44 VIP

Jonasko17 píše:Téma 2. Slovíčkarenie: Ak teda môžem, prosím vysvetlili by ste mi to v skratke + nejaký príklad.

Ďakujem veľmi :)

To s tím simonem ti je doufám jasné. Slovíčkaření je např. že máš mapu jail_greytown, kde máš v kleci modrý a červený (stůl, blok, lavičku) a simon řekne "běžte do klece na lavičky" a simon zabije všechny co tam šli. Hráči mu vysvětlují, že to je lavička, stůl, blok dohromady a každé může použít. Ale simon stále mluví svoje, že to je stůl a odmítá přiznat skutečnost = BAN za slovíčkaření.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod thrasher » 20 črc 2016, 19:01

eSimpLE píše:3. Tá prvá situácia je presný druh slovíčkarenia (nemáš čo hrať 2 takéto hry naraz) Simon ti vysvetluje atrakciu, na predošlú "hru" sa môžeš vykašlať. Keď ti to dovysvetluje, normálne urobíš na slovíčko štart to, čo ti povedal. (v tomto prípade na slovo štart začnete)

Slovíčkaření to podle mě není, když na začátku kola simon řekne, že na jeho slovíčko "start" skočí vězni a pak třeba půjdou na nějakou dráhu a simon řekne nový příkaz s kterou mají začít na slovíčko "start" tak nebudou skákat, ale přeběhnou dráhu. Prostě starý příkaz se ruší a nový platí.
thrasher
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod JimCarry » 20 črc 2016, 21:22 VIP

Samozrejme, ak by zato zabijal ;) Mudrejsim dopne ..
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Zpět na JailBreak Servery