• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žádost o práva / Furien
Zdravím, rád bych požádal o adminské práva na Furien.
Nick ve hře: AUBAMEYANG^^
Nick na fóru: gajdyNek
Profil na fóru: gajdynek-u49611.html
Věk: 16
Steam nick: AUBAMEYANG^^
Steam ID: STEAM_0:0:90752435
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=44131
Nějaké bany nebo prohřešky : Žádný aktivní ban nemám. Asi před měsícem jsem dostal ban za přehoz, protože jsem na konci kola zmáčkl "M" a na začátku druhého kola mě to přehodilo, někdo to nahlásil do PP a dostal jsem ban.
Něco o mě: Jmenuji se David, bydlím v Brně. Chodím na ISŠA Křižikova. Hraji závodně fotbal, už 12 let, fotbal je celý můj život. Rád sleduji filmy a chodím ven s kamarády. Ve volném čase hraji CS 1.6 a CS:GO.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chci pomáhat hráčům na serveru, vyčistit servery od hráčů které porušují pravidla a podílet se na chodu portálu.
Děkuji, a doufám že se mi někdo ozve.
Nick ve hře: AUBAMEYANG^^
Nick na fóru: gajdyNek
Profil na fóru: gajdynek-u49611.html
Věk: 16
Steam nick: AUBAMEYANG^^
Steam ID: STEAM_0:0:90752435
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=44131
Nějaké bany nebo prohřešky : Žádný aktivní ban nemám. Asi před měsícem jsem dostal ban za přehoz, protože jsem na konci kola zmáčkl "M" a na začátku druhého kola mě to přehodilo, někdo to nahlásil do PP a dostal jsem ban.
Něco o mě: Jmenuji se David, bydlím v Brně. Chodím na ISŠA Křižikova. Hraji závodně fotbal, už 12 let, fotbal je celý můj život. Rád sleduji filmy a chodím ven s kamarády. Ve volném čase hraji CS 1.6 a CS:GO.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chci pomáhat hráčům na serveru, vyčistit servery od hráčů které porušují pravidla a podílet se na chodu portálu.
Děkuji, a doufám že se mi někdo ozve.
-
gajdyNek - Pokročilý
[Zamítnuto]Žádost o práva / Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva / Furien
Podle tvého chatu si měl nějakou potičku s nějakým adminem , staráš se mu do práce , píšeš mu co má dělat a takové hráče já nemám rád , k tomu ten chat opět není dokonalý máš tam neustalý spam , od minulé žádosti žadné nahlášení v PP.
Celkově žádná snaha , udělej si akademii a potom možná někdy v budoucnu si požádej jinak se nemáme o čem bavit.
Celkově žádná snaha , udělej si akademii a potom možná někdy v budoucnu si požádej jinak se nemáme o čem bavit.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto]Žádost o práva / Furien
Potičku s adminem? Když každe kolo stojí nejmíň 5 lidí na spawnu a admin s tim nic nedělá, tak jsem mu proste už napsal ať si to hlída.
-
gajdyNek - Pokročilý
20 lidí nahlášených v PP mám, ted už píšu adminum soukrome zpravy, kdyz nekdo porusuje pravidla.
-
gajdyNek - Pokročilý
Ahoj gajdynek...ahoj Groos presne ako si napisal Groos hráč mi furt vraví čo mám robyť atď...dobré že si ho zamietol!
A gajdynek...keď tam 5lidi "kempi" prečo to nenátočíš a nedáš to do PP. Ja nemôžem mať oči všade....keď niekedy zomrem vždy si všímam hráčov ale keď som živý tak tiež ale ja mám tiež právo si zahrať!....no ale to že sa furt zdržiavajú pri plantovisku B ja to nemôžem hneď banovat....keď si prejdeš akadémiu...a ak budeš niekedy admin tak pochopíš že byť adminom neni ľahké ako si každý myslí! To je odomňa všetko... S pozdravom LuckONE!
edit by Roxtedy: Posledne varovanie ! Citaj PM. Budes niest nasledky
A gajdynek...keď tam 5lidi "kempi" prečo to nenátočíš a nedáš to do PP. Ja nemôžem mať oči všade....keď niekedy zomrem vždy si všímam hráčov ale keď som živý tak tiež ale ja mám tiež právo si zahrať!....no ale to že sa furt zdržiavajú pri plantovisku B ja to nemôžem hneď banovat....keď si prejdeš akadémiu...a ak budeš niekedy admin tak pochopíš že byť adminom neni ľahké ako si každý myslí! To je odomňa všetko... S pozdravom LuckONE!

edit by Roxtedy: Posledne varovanie ! Citaj PM. Budes niest nasledky
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1