Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Admini

Příspěvekod Dezerter123123 » 21 črc 2016, 20:10

ja by som chcel strašne vediet ako si môže vedenie gamesites vybrať tak zlých admánov mne dá admín na JB 9 FK povie mi že to nebol FK lebo on je frajer lebo je admin a ked da príkaz a splním ho len ja a další traja nie tak im nevýhodu nedá lebo je to pojebaný kokot boha dufam že ho najebe niekto na to forko a odoberú mu práva keby že mi idu dávať déma ho dám sám len to mam pokazené ... sere ma to fakt si myslia o sebe tý admíni že su njvedší frajery lebo môžu banovať ja sa nečudujem prečo odchadzaju s JB 9 ludia na iný portál ked tam admin nevie pravidlá dúfam že si to ten pripečený tlstý buzerant prečíta
Dezerter123123
Amatér
Amatér

Admini

od Rumcajz » 21 črc 2016, 20:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admini

Příspěvekod byLife » 21 črc 2016, 21:37 VIP

Ahoj,
splň podmínky a požádej si o práva na JB serverech. Pokud budeš dobrý kandidát, dotáhneš to až k testu, protože určitě admini neumí tak dobře pravidla jako ty, tak ten test uděláš bez jediné chybičky. Nahodí se ti práva a budeš si ten pořádek dělat sám, pokud budeš mít nějaké neshody s adminama, pokecáš s HLSA. Pokud půjde všechno hladce a bude ti přáno, dostaneš se na post HLSA ty. Jednou třeba vynahradíš všechny a budeš celou hlavou JB znovu a jenom ty. Teď pokud admin porušuje pravidla nebo se chová jak nemá, natoč demo a hoď ho do stížností .. Jinak se není o čem bavit

Hodně štěstí.
Life

Obrázek
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Volná debata