• Stránka 1 z 1
Pekloo(again bl#ck problem)
Předem se omlouvám, ale stížnost na TS3 adminy/DJ tu zatím nemáte, tak to hodím do nejvíce tomu blízké sekce. Začneme tím, že je jeden krásný čtvrteční večer a spoko si popíjem mochito u Her o Trůny a z ničeho nic mi pípné TSko, tak se podívám, kdo mi píše a vidím, že pan Pekloo hledá spoluhráče na compe a říkám si Whaaat?! Na TSku je 250 lidí a 90% z nich se kvůli tomu musí podívat, protože pan Pekloo není schopný si napsat do nějaké komunity na FB a sehnat tam pár lidí. Každopádně po tom co jsem ho upozornil, aby to nedělal, tak mi řekl, že to má dovolené, ale trochu jiným způsobem, než který by jste od Hl. DJ očekávali.
viz. -
<23:20:14> "Elysium": Nespamu
<23:20:16> "Elysium": j
<23:20:26> "Pekloo": Drž hubu mám to povolené
<23:20:26> "Pekloo": nulo
<23:20:28> Chat partner has closed the conversation
Chápu, že Pekloo shání lidi na compe do GO-učka, ale jde to i jinak, než aby tim otravoval dalších 250 lidí a pokud se nemýlím, tak se to psaní do veřejného chatu mělo omezit pouze na podstatné věci a ne na srance podobného typu. Od této stížnosti čekám pouze nápravu/omluvu z Pekloovi strany nebo alespoň degradaci, protože nevidím jediný důvod k tomu, aby se zachoval jako asociál. Z mé strany asi vše, nějak to pořešte.
viz. -
<23:20:14> "Elysium": Nespamu
<23:20:16> "Elysium": j
<23:20:26> "Pekloo": Drž hubu mám to povolené
<23:20:26> "Pekloo": nulo
<23:20:28> Chat partner has closed the conversation
Chápu, že Pekloo shání lidi na compe do GO-učka, ale jde to i jinak, než aby tim otravoval dalších 250 lidí a pokud se nemýlím, tak se to psaní do veřejného chatu mělo omezit pouze na podstatné věci a ne na srance podobného typu. Od této stížnosti čekám pouze nápravu/omluvu z Pekloovi strany nebo alespoň degradaci, protože nevidím jediný důvod k tomu, aby se zachoval jako asociál. Z mé strany asi vše, nějak to pořešte.

-
ElysiumGS - Mistr
Pekloo(again bl#ck problem)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pekloo(again bl#ck problem)
Nazdárek, měl jsem povolené od whoika si tam jednou napsat , sam sem se ho ptal jestli by to vadilo, napsal že v pohodě,
ty si jenom retardovaný kluk který má v životě osobní problém a šikanují ho venku, bijou ho cihlou po hlavě a pak si to vybijí všehcno tady
, a ještě že again Black problem, plaču
:D:D:D viz https://ctrlv.cz/shots/2016/07/21/JOiM.png
pp
ty si jenom retardovaný kluk který má v životě osobní problém a šikanují ho venku, bijou ho cihlou po hlavě a pak si to vybijí všehcno tady

pp
THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Okey, teď už to berte jako stížnost i žádost u UB
za tohle 5 dní ban screen. Nevím jestli něco vypil, ale tohle už je celkem k smíchu.

-
ElysiumGS - Mistr
Já ti rozumím, taky mě pěkně vyrušujou zprávy do veřejnýho chatu a nikdy jsem nechápal, proč musí být obtěžováno 300-400 online lidí kvůli nějakýmu soukromýmu hraní. Důležitý oznámení, turnaje atp to všechno chápu, ale když si budu chtít s někým zahrát online prší, tak mám kvůli tomu zneužívat veřejný chat, když vím, že to každýho vyruší?
Je to bezohlednost, nic víc, ale když je to tu povolený ...
Je to bezohlednost, nic víc, ale když je to tu povolený ...
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Za slovo barva ještě ironicky v závorce jsem hned rasista?
Nevím o tom, že mě někdo někdy mlátil cihlou, nejspíš to jsou pouze tvé osobní zážitky, to ti brát nebudu, ale jsem rád, že se tu konečně vyjádřil někdo s trojciferným IQ 

-
ElysiumGS - Mistr
Aha, takže to že si někdo spamne že ' Gather? Domluva 1' Admin Gather? Domluva, 1 tak to nikomu nevadí? sem to měl povolené za 1555 0000 let, a jediný kdo se ozval byl Elysium, vůbec mě nezajímá co to je za člověka, dlouhodobě provokuje začalo to už v době kdy sem byl Server Admin na CS:GO, ho asi baví/bavilo mě prokovat, a název topicu řiká vše ( again black problem ) [ narážka na mě ]
Víš co je Again black problém ? teroristí, a víš co je White again retardismus? To je člověk která má špatný život a neustálé musí provokovat ty ( Black lidi jako sem já ), měl by sis uvědomit jak se ty chováš ty, protože zkus jít za někým v realitě a říct mu: black problem, za takovým člověkem jako sem já, zkus mě potkat a říct to mě do oči, věř mi že by si vyfasoval tak těžce že si to ani neuvědomuješ, tvůj život bude jeden velký problém pokud si neuvědomíš jednu věc, že pokud je člověk modrý, žlutý, černý nebo jakekoliv barvy, tobě to může být úplně jedno, takový člověk toho v životě mohl dokázat více než ty, a ty o tom víš uplné hovno protože si jenom nerd který sedí u kompu a má takové problémy jako někoho provokovat na TeamSpeaku, nic víc, upřímně si jenom vlez do prdelka člověka který si nikdy nic tady nezasloužil a povyšuje se nad někým, zkus se povýšit na jednu úroveň a to je, chovat se normálně nebyt rasistická nula která jde s ovečkama v tomhle státě a zjístit si něco o tom.
Možné mé chování bylo v tom chatu vůči tobě dost negativní a zbrklé ale potom co si napsal jak tady tak tam, je mi to v celku fuk.
Já sem možná černý, ale jak vidím tvé chování je natolik ubohé že se mě nikdy vyrovnat nemůžeš, a to už jen z důvodu že nemám takové problémy a čas abych zakladal topic na někoho kdo napsal jednu větu do veřejného chatu.
Nazdar.
PSS: Bohdan to mě vůbec nezajimá na co se ty diváš a radši budu černá opica která má holku než byt bilá hlavička která má jenom CSko:( RIP.
Víš co je Again black problém ? teroristí, a víš co je White again retardismus? To je člověk která má špatný život a neustálé musí provokovat ty ( Black lidi jako sem já ), měl by sis uvědomit jak se ty chováš ty, protože zkus jít za někým v realitě a říct mu: black problem, za takovým člověkem jako sem já, zkus mě potkat a říct to mě do oči, věř mi že by si vyfasoval tak těžce že si to ani neuvědomuješ, tvůj život bude jeden velký problém pokud si neuvědomíš jednu věc, že pokud je člověk modrý, žlutý, černý nebo jakekoliv barvy, tobě to může být úplně jedno, takový člověk toho v životě mohl dokázat více než ty, a ty o tom víš uplné hovno protože si jenom nerd který sedí u kompu a má takové problémy jako někoho provokovat na TeamSpeaku, nic víc, upřímně si jenom vlez do prdelka člověka který si nikdy nic tady nezasloužil a povyšuje se nad někým, zkus se povýšit na jednu úroveň a to je, chovat se normálně nebyt rasistická nula která jde s ovečkama v tomhle státě a zjístit si něco o tom.
Možné mé chování bylo v tom chatu vůči tobě dost negativní a zbrklé ale potom co si napsal jak tady tak tam, je mi to v celku fuk.
Já sem možná černý, ale jak vidím tvé chování je natolik ubohé že se mě nikdy vyrovnat nemůžeš, a to už jen z důvodu že nemám takové problémy a čas abych zakladal topic na někoho kdo napsal jednu větu do veřejného chatu.
Nazdar.
PSS: Bohdan to mě vůbec nezajimá na co se ty diváš a radši budu černá opica která má holku než byt bilá hlavička která má jenom CSko:( RIP.
THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Nevím jestli máš potřebu se pořád hádat, klidně si tu piš do nekonečna, tohle je můj poslední komentář, pak už čekám jen na verdikt. Pekloo v životě si mě neviděl, párkrát jsme spolu mluvili a to taky nebylo nijak slavné, ale pochop, že my jsme spolu husy nepásli a ty mě znáš možná tak z 1% ne-li méně. To že ty si se ke mě zachoval jako idiot beru, tak holt jsem se já zachoval jako zmrd a nahlásil jsem tě, ale pochop že si nenechám srát na hlavu a už vůbec ne od někoho jako jsi ty. Nepřipadám si jako někdo kdo by úmyslně narážel do cikánů, černochů nebo do čehokoliv jiného, každopádně nemám problém proti cikánům co se chovají normálně a mě si nevšímají, ale je tu někdo jako ty a bohužel(bohudík) tebe znám jenom z doslechu a vím, že si taky cikán a zatím si mě nepřesvědčil o tom, že se chováš jako inteligentní osoba, ale jako odpad. Každopádně všechny beru stejně tzn. když ty si mi napsal, že jsem nula a myslíš si to protože jsem podle tebe nerd, tak ty jsi pro mě taky jenom no-brain cikán, protože si se mi zatím nijak jinak neprezentoval. Nějak si to tu vyřešte, tady je zatím moje uniqueID = ihP4rzajsQvYXmjjfFtmeTWYRvE= ... cya

-
ElysiumGS - Mistr
Unban máš, s Peklem si to vyřešíme po svém. A pokud vám vadí, když někdo píše do chatu při sledování filmu, tak není nic jednoduššího než si vypnout zvuky. CYA 

-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku