• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť
nickname: pADRE (Chris Kyle)
padre9415-u38631.html
vek: 22
steam nick: Padre
Steam ID: STEAM_0:1:107579819
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=152036
Nakolko som sa už 3 dni nedočkal odpovede v predošlej žiadosti tak píšem znovu. A ak neodpisujete len kvoli tomu že proti mne niečo máte tak mi to už konečne povedzte na rovinu.
Som slovák,volám sa Patrik, viem sa slušne správať, counter strike hrám cca 10 rokov. Vlastním už asi piaty steam účet pretože som sa pár krát pokúsil skoncovať s cs žial neúspešne
.Hrajem väčšinou na servery only dust2 4 preto žiadam o práva na tento server. Hrajem tam asi každý deň na kolko po práci mám dosť času, poznám na tomto servery väčšinu hráčou. Adminom som bol už na niekolkých dnes už neexistujúcich serveroch.
Prečo chcem byť admin? Pretože ma cs proste bavý a nechcem aby ho mne a ostatným hráčom znechucovaly tý čo nerešpektujú to že si chceme normálne zahrať.
padre9415-u38631.html
vek: 22
steam nick: Padre
Steam ID: STEAM_0:1:107579819
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=152036
Nakolko som sa už 3 dni nedočkal odpovede v predošlej žiadosti tak píšem znovu. A ak neodpisujete len kvoli tomu že proti mne niečo máte tak mi to už konečne povedzte na rovinu.
Som slovák,volám sa Patrik, viem sa slušne správať, counter strike hrám cca 10 rokov. Vlastním už asi piaty steam účet pretože som sa pár krát pokúsil skoncovať s cs žial neúspešne

Prečo chcem byť admin? Pretože ma cs proste bavý a nechcem aby ho mne a ostatným hráčom znechucovaly tý čo nerešpektujú to že si chceme normálne zahrať.
Nikdy, neber vážne slovo víťaz.
Neznamená to to, že musíš byť najlepším.
Víťazom si už len vtedy keď to dotiahneš dokonca.
Neznamená to to, že musíš byť najlepším.
Víťazom si už len vtedy keď to dotiahneš dokonca.
-
Padre9415 - Pokročilý
[Zamítnuto] Žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť
Vyčkej času jako husa klasu.. 
Určitě se ti tam někdo vyjádří jen musíš vyčkat a tím že budeš zakládat několik žádostí si moc nepolepšíš. Zkrátka kdo si počká..

Určitě se ti tam někdo vyjádří jen musíš vyčkat a tím že budeš zakládat několik žádostí si moc nepolepšíš. Zkrátka kdo si počká..

-
Abee - Drbna
Re: Žiadosť
Zdravím,
moc tomu nevěřím, že jsi vhodný adept a touto netrpělivostí mne utvrzuješ...
Dal bych tomu čas, nahlášuj hráče do PP a za měsíc to zkus znovu.
Zamítám..
moc tomu nevěřím, že jsi vhodný adept a touto netrpělivostí mne utvrzuješ...
Dal bych tomu čas, nahlášuj hráče do PP a za měsíc to zkus znovu.

Zamítám..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1