• Stránka 1 z 1
(Vyriesene)Hopko/BB2
Zdravím,
Server: BaseBuilder2
Admin: Hopko/Dewyner
Nick: |Sexy Brothers|FuFi
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Moje meno AROGANT!
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #2
[=] Doba trvani trestu: 120 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Dohoda ZM/CT]
[=] Zabanovany nickname: |Sexy Brothers|FuFi
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:994213291
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
Takže ještě jednou zdravím, důvod proč tohle píšu je ten, že jsem hrál normálně bb2, a ano dohodu jsem udělal, to je pravda, ale dozvěděl jsem se, že se má dávat ban za dohodu na 60min. a né 120min. A tohle, už není poprvé co mi takhle dal ban na 120min. Myslím, že to bylo ještě 3x
A áno, mám ExtraVIP
Server: BaseBuilder2
Admin: Hopko/Dewyner
Nick: |Sexy Brothers|FuFi
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Moje meno AROGANT!
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #2
[=] Doba trvani trestu: 120 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Dohoda ZM/CT]
[=] Zabanovany nickname: |Sexy Brothers|FuFi
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:994213291
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
Takže ještě jednou zdravím, důvod proč tohle píšu je ten, že jsem hrál normálně bb2, a ano dohodu jsem udělal, to je pravda, ale dozvěděl jsem se, že se má dávat ban za dohodu na 60min. a né 120min. A tohle, už není poprvé co mi takhle dal ban na 120min. Myslím, že to bylo ještě 3x
A áno, mám ExtraVIP
-
FuFin - Kolemjdoucí
(Vyriesene)Hopko/BB2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hopko/BB2
Nabuduce budem kontaktovat HLSA pmkou na webe, TS lebo na to doplatim !
-
Navaho - Amatér
No nazdar,
53:53-54:05
Dohoda, ty si jemu zastavoval a tak isto dohodu urobil aj sexpert, presnejšie tak, že nestrielal počas toho ako si ty išiel do tunelu zabiť mäso a tak isto potom streilal do hráča ktorého si blokoval a nie do teba.
Je pravda, že ban by ste mali mať iba na 60min. (1hod.) No opakovane porušujete pravidlá a robíte dohody/blokujete kempu ľuďom ktorý Vás zabili minulé kolo, alebo mnohé iné veci ktoré na BaseBilder mód nepatria.
Ano viem... 2hod... banujem cez možnosť v AmxMenu cez pravidlá a vždy nejako zabudnem na možnosť vlastné za čo sa ospravedlňujem
... ban by ste mali mať vážne iba na 1 hodinu a priznávam sa, moja chyba/zbrklosť.
Ak bude volaké HLSA tak dobré či niekto z vyšších nech Vám to zkráti na 1hod. no ja si stále myslím jedno a to isté, doteraz ste robili bordel a už neprestanete, poznám Vás dostatočne dlho.
Ospravedlňujem sa.
Btw. Navaho, diky za všetko, asi si mi otvoril moje zavreté oči ktoré poznáš iba z facebooku. (To nedokáže hoc kto, rešpekt!!)
53:53-54:05
Dohoda, ty si jemu zastavoval a tak isto dohodu urobil aj sexpert, presnejšie tak, že nestrielal počas toho ako si ty išiel do tunelu zabiť mäso a tak isto potom streilal do hráča ktorého si blokoval a nie do teba.
Je pravda, že ban by ste mali mať iba na 60min. (1hod.) No opakovane porušujete pravidlá a robíte dohody/blokujete kempu ľuďom ktorý Vás zabili minulé kolo, alebo mnohé iné veci ktoré na BaseBilder mód nepatria.
Ano viem... 2hod... banujem cez možnosť v AmxMenu cez pravidlá a vždy nejako zabudnem na možnosť vlastné za čo sa ospravedlňujem

Ak bude volaké HLSA tak dobré či niekto z vyšších nech Vám to zkráti na 1hod. no ja si stále myslím jedno a to isté, doteraz ste robili bordel a už neprestanete, poznám Vás dostatočne dlho.
Ospravedlňujem sa.

Btw. Navaho, diky za všetko, asi si mi otvoril moje zavreté oči ktoré poznáš iba z facebooku. (To nedokáže hoc kto, rešpekt!!)
-
Dewyner - Drbna
obaja mate skratene bany na 1 hodinu. Este raz ale uvidim ze sa bude nechavat, neprajte si ma.
zatial to nechavam v rieseni
zatial to nechavam v rieseni
-
Roxtedy - Mistr
S adminom som situaciu prebral na TS, bol pouceny ako ma v buducnosti postupovat
mas 48 hodin na vyjadrenie, potom sa topic zamkne
mas 48 hodin na vyjadrenie, potom sa topic zamkne
-
Roxtedy - Mistr
Re: (Vyriesene)Hopko/BB2
Dobře, moc děkuji. Sice nechápu proč máte, tak špatné Adminy v teamu když máte na lepší, nikdy tohle na gamesites nechopím. Ale to je jenom můj názor, nikoho to zajímat nemusí, za mě vše, ještě jednou děkuji.
edit by Roxtedy: Zbytocne urazky, bud rad ze mam dobru naladu. Topic zamykam.
edit by Roxtedy: Zbytocne urazky, bud rad ze mam dobru naladu. Topic zamykam.
-
FuFin - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1