• Stránka 1 z 1
Zombie Blood 1 - Admin Symbio
Dobrý den,
Dnes jsem hrál na serveru Zombie Blood 1, kde hrál i admin Symbio. Vyhodil s časovým odstupem pár hráčů za údajné malé nadávky, které jsem ovšem asi nezaregistroval. Když jsem se ho ptal proč je vyhodil, nedokázal mi sdělit důvod, ba naopak mi začal vyhrožovat, že pokud nepřestanu s dotazama, vyhodí i mě. Jediné na co sem se ho ptal bylo proč je vyhodil. Samozřejmě bez nadávek. Poté přišel kick mě samotného na který mi řekl, že byl proto, že jsem se staral o ban někoho jiného a je to v nepsaných pravidlech. Podle mě je to zneužívání pravomocí admina, jelikož nikdo nemůže vyhazovat za nepsaná pravidla když je jsou nepsaná a nikdo je nezná. Veškerá pravidla za který může být ban/kick jsou sepsány a dotazování na důvod vyhození na sebe ani spoluhráče v nich není! Sdělte mi prosím Váš postoj k celé věci, případně žádám o potrestání admina.
S pozdravem
Vojtna (Pan Pes)
Dnes jsem hrál na serveru Zombie Blood 1, kde hrál i admin Symbio. Vyhodil s časovým odstupem pár hráčů za údajné malé nadávky, které jsem ovšem asi nezaregistroval. Když jsem se ho ptal proč je vyhodil, nedokázal mi sdělit důvod, ba naopak mi začal vyhrožovat, že pokud nepřestanu s dotazama, vyhodí i mě. Jediné na co sem se ho ptal bylo proč je vyhodil. Samozřejmě bez nadávek. Poté přišel kick mě samotného na který mi řekl, že byl proto, že jsem se staral o ban někoho jiného a je to v nepsaných pravidlech. Podle mě je to zneužívání pravomocí admina, jelikož nikdo nemůže vyhazovat za nepsaná pravidla když je jsou nepsaná a nikdo je nezná. Veškerá pravidla za který může být ban/kick jsou sepsány a dotazování na důvod vyhození na sebe ani spoluhráče v nich není! Sdělte mi prosím Váš postoj k celé věci, případně žádám o potrestání admina.
S pozdravem
Vojtna (Pan Pes)
- vojtna
- Kolemjdoucí
Zombie Blood 1 - Admin Symbio
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Blood 1 - Admin Symbio
Ahoj si v staznostiach na adminov a dokaz o pochybeni admina musis dodat ty. Inak sa povazuje tato staznost za neopravnenu a bezpredmetnu. Pokial si sa staral do prace admina, zbytocne ho provokoval aj po upozorneni, necuduj sa ak si bol odmeneny kickom.
Mas 48 hodin na dodanie dokazov inak bude topik uzamknuty
Mas 48 hodin na dodanie dokazov inak bude topik uzamknuty
-
Roxtedy - Mistr
Důkaz nevím jak dodat. Hru jsem nenahrával a v odkaze ke stáhnutí záznamu mi to píše eror. admin může vyhodit za to když mu někdo položí slušnou otázku a on není schopen odpovědět? To je přece nesmysl.
- vojtna
- Kolemjdoucí
Admin nas opustil, bohuzel.
Stiznost neopodstatnena.
Stiznost neopodstatnena.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1