I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Tradyx

Příspěvekod realone » 24 črc 2016, 18:35

Zdravím,
Tradyx řekl že zabíjí menší skupinky a blokery. Já jsem nebyl ani jedno a dostal jsem FK, poté mi Tradyx odmítl dát VD.

Důkaz: https://uloz.to/!Fnba461uS/noobix-dem čas:4:30
realone
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno]Tradyx

od Rumcajz » 24 črc 2016, 18:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tradyx

Příspěvekod Soliii7 » 25 črc 2016, 11:20

Ahoj,

FK si nedostal.

1) Ty si s hráčem ještě před příkazem menší skupiny a blokery zabíjím byl ve skupině s druhým hráčem, tudíž měl doplnit on ale i ty.

2) Pokud by si na čáře zůstal celou dobu jako jednotlivec, a pak by Simon řekl měnší skupiny a blokery zabíjím, potom by si dostal FK, protože jednotlivec není skupina
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr
Mistr

Re: [Vyřešeno]Tradyx

Příspěvekod realone » 25 črc 2016, 13:33

Blbost, ve chvíli co odemě odešel, tak se ze mě stal jednotlivec. Poprosím někoho zkušenějšího, aby tento případ přezkoumal znovu a správně.

(všichni víme, jak jsi ještě před týdnem slovíčkařil s plošinou/schodama, že ano QQ)

e. Q.Q -> Jen jsem vám říkal, at říkáte schody když to jsou schody, aby i uplný nováček na JB věděl co má přesně dělat, samozřejmě že i plošina je správná.
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Tradyx » 25 črc 2016, 15:18 VIP

Před příkazem "menší skupiny a blokery zabíjim" jsi společně s dvěma dalšími hráči tvořil jednu skupinu, tudíž celá vaše skupinka včetně tebe měla doplnit k větší skupině, to jsi neudělal a tudíž jsi nesplnil příkaz. Jednotlivec se z tebe stal až po mém příkazu, který jsi měl splnit, ale nesplnil.. jak už jsem řekl.

Q.Q (soliii) nezkušený není, ty jsi ho jen nepochopil. Hledej občas taky chybu někde jinde než v ostatních.. třeba ji najdeš v sobě.

Hezký zbytek dne.
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod realone » 25 črc 2016, 16:44

Ve chvíli co simon řekne, že zabíjí menší skupinky a blokery, tak je jasné že vetší skupinu ani jednotlivce nezabíjí a tudíž můj ůkol je stát se jednotlivec, nebo součást větší skupiny a to jsem splnil.Navíc příkazy se mají plnit co nejrychleji to jde a tím že jsem zůstal stát, jsem simonův příkaz vykonal rychleji, než kdybych doplňoval ke skupince.
realone
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod okurka7 » 25 črc 2016, 19:42

Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
Okurka setá (Cucumis sativus) je rostlina z čeledi tykvovité. Pochází z vlhkých a teplých krajů Indie a Číny.

Nejsou vhodné při nemocech ledvin, žaludku, srdce a cév.

Dále se okurky využívají také v kosmetice jako součást pleťových masek.
okurka7
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy