• Stránka 1 z 1
Návrh na zrušení Climb zombie
Zdravím, chtěl bych vám navrhnout zrušení Climb zombie z několika důvodů.
1, Buguje se do textury a nejde mu potom střílet do hlavy. takže je velice obtížné ho sundat i na 2 zásobníky.
2, ať jsem schovaný kde chci, climb tam vyleze, probuguje se ke mě.
3, Má hodně hp
4, je rychlejší než je základní rychlost u lidí.
5, když se bugne nedostává slow.
6, když jdou 2 za sebou a bugnou se do zdi. Nejde je sundat bez BZ nebo terminátora.
Za mě nesmyslně OP zombie. Budu rád za vaše názory.
1, Buguje se do textury a nejde mu potom střílet do hlavy. takže je velice obtížné ho sundat i na 2 zásobníky.
2, ať jsem schovaný kde chci, climb tam vyleze, probuguje se ke mě.
3, Má hodně hp
4, je rychlejší než je základní rychlost u lidí.
5, když se bugne nedostává slow.
6, když jdou 2 za sebou a bugnou se do zdi. Nejde je sundat bez BZ nebo terminátora.
Za mě nesmyslně OP zombie. Budu rád za vaše názory.
-
tomas258 - Zkušený
Návrh na zrušení Climb zombie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh na zrušení Climb zombie

Tak to potom jo, víš co taky podám stejně smyslný návrh:
Návrh na zrušení terminatora, hannibala, laser guny, motorové pily, vylepšení za spirity
1. Terminator ma stity a hp navic, to neni fer
2. Hannibal má motorovku, to není fér ona totiž bere dmg :O
3. Laser gun střílí lasery a může zabít zombie když se do něj několikrát trefí
4. Motorovka dává dmg to není fér
5. Vylepšení za spirity dává hráči vylepšení a co chudák zombie nic?

6. Je to moc OP

Je to moc OP jako climb takže zrušit urychleně

On ten climb tam už nějakou dobu je a kdyby byl tak neskutečně op a neporazitelný už by tam nebyl, zrušit climba by bylo jako zrušit nesmrtku. Tvůj návrh je stejně nesmyslný jako můj.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Desto, tvůj návrh mi přijde trochu jako overkill 
Každopádně s tebou souhlasím, návrh je podle mě nesmyslný a znamenal by hodně velkou výhodu pro CT. Ikdyž to bugování skrz zdi mě taky štve, hlavně na gskovym millu.

Každopádně s tebou souhlasím, návrh je podle mě nesmyslný a znamenal by hodně velkou výhodu pro CT. Ikdyž to bugování skrz zdi mě taky štve, hlavně na gskovym millu.
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
Nesouhlasím s tvým návrhem, ale pokud možno chtěl bych alespoň, aby jste upravili hitboxu tomuto zombii, jelikož když leze v tunelu po stropu tak opravdu svou hlavu bugne do stropu a je nestrefitelná.
Závěr : Upravit buď lezení, aby se mu nebugla hlava do stropu nebo upravit hitbox.
Závěr : Upravit buď lezení, aby se mu nebugla hlava do stropu nebo upravit hitbox.
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Myslim si ze navrh je hlupost, az na to bugovanie...Prvou chybou je, ze je nemozne ho trafit do hlavy a 2.chybou je to, ze ak lezie v kempe po strope nad ktorym je dalsi kemp a human tam klaci, tak to humana bugne o "poschodie" vyssie. Konkretne mam na mysli tento kemp http://static2.cs-bg.net/maps/images/sc ... 2_2k15.jpg no stava sa to aj v mnoho inych kempoch...
-
HawkOriginal - Amatér
Nejde jen o to bugování ale i o to že je rychlý a má dost HP, tím pádem je hodně OP. Minimálně bych snížil rychlost na stejnou jakou mají lidé a opravil ten Bug.
SIEURDESTO: asi to nemáš v hlavě úplně srovnané. Ohledně Hannibala, terma atd... Jsou to výhody pro VIP a EVIP hráče, takže co sem pleteš to, že to není fér? Kdo si koupí VIP aby následně řekl: mám VIP za 160 Kč a nemám žádné výhody?
SIEURDESTO: asi to nemáš v hlavě úplně srovnané. Ohledně Hannibala, terma atd... Jsou to výhody pro VIP a EVIP hráče, takže co sem pleteš to, že to není fér? Kdo si koupí VIP aby následně řekl: mám VIP za 160 Kč a nemám žádné výhody?
-
tomas258 - Zkušený
tomas258 píše:Nejde jen o to bugování ale i o to že je rychlý a má dost HP, tím pádem je hodně OP. Minimálně bych snížil rychlost na stejnou jakou mají lidé a opravil ten Bug.
Asi si pochopil správně jak debilní je to podle mě nápad, předložil jsem stejně nesmyslný návrh jako ty.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Je to moc OP jako climb takže zrušit urychleně
- Já něco takového napsal? že o tom nevím.
On ten climb tam už nějakou dobu je a kdyby byl tak neskutečně op a neporazitelný už by tam nebyl, zrušit climba by bylo jako zrušit nesmrtku. Tvůj návrh je stejně nesmyslný jako můj.
S climbem jsem problémy vypsal, když se opraví to bugování hlavou tak budu spokojený. Opět sis domyslel pár věcí protože já nic o tom že je nesmrtelný nepsal, napsal jsem to, že nejde zabít když se bugne hlavou na 1 zásobník
PS: Příště více čti a nech si ty narážky a povýšenost pro někoho jiného

S climbem jsem problémy vypsal, když se opraví to bugování hlavou tak budu spokojený. Opět sis domyslel pár věcí protože já nic o tom že je nesmrtelný nepsal, napsal jsem to, že nejde zabít když se bugne hlavou na 1 zásobník

-
tomas258 - Zkušený
tomas258 píše:Je to moc OP jako climb takže zrušit urychleně- Já něco takového napsal? že o tom nevím.
S climbem jsem problémy vypsal, když se opraví to bugování hlavou tak budu spokojený. Opět sis domyslel pár věcí protože já nic o tom že je nesmrtelný nepsal, napsal jsem to, že nejde zabít když se bugne hlavou na 1 zásobník![]()
Zřejmě si nepochopil můj příspěvek tak jak jsi měl, nuž nevadí jen jde o to, že se prostě climb nebude rušit tak jako se nezruší ty věci co jsem vypsal já na základě toho, že někdo sepíše 1 topik kde vlastně jenom kecama obkecává to, že se mu nelíbí, že ho daný zombie dokáže zabít a chce ho smazat aby si mohl hrát za CT a aby zombie neměli šanci ho nakazit, jenomže o tom ten mod je. I když nejsem vedení vím jistě, že se jen tak rušit climb nebude, jestli se mu fixne hlava kdoví ale rušit se nebude když tam už nějaké ty roky služby má... Leda kdyby byl nějaký rozsáhlý update který by zahrnoval nové věci kvůli kterým by se musel odstranit což pochybuju jelikož to plague co tam je teď není zas tak staré aby bylo potřeba ho updatovat.
Jinak na konci jsi psal že je moc OP, divné že už si to nepamatuješ.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Zřejmě si nepochopil můj příspěvek tak jak jsi měl, nuž nevadí jen jde o to, že se prostě climb nebude rušit tak jako se nezruší ty věci co jsem vypsal já na základě toho, že někdo sepíše 1 topik kde vlastně jenom kecama obkecává to, že se mu nelíbí, že ho daný zombie dokáže zabít a chce ho smazat aby si mohl hrát za CT a aby zombie neměli šanci ho nakazit, jenomže o tom ten mod je. I když nejsem vedení vím jistě, že se jen tak rušit climb nebude, jestli se mu fixne hlava kdoví ale rušit se nebude když tam už nějaké ty roky služby má... Leda kdyby byl nějaký rozsáhlý update který by zahrnoval nové věci kvůli kterým by se musel odstranit což pochybuju jelikož to plague co tam je teď není zas tak staré aby bylo potřeba ho updatovat.
Já už vážně nevím jak jinak to mám napsat, pořád tu pleteš to samé... Co není fér na tom, že někdo přispěje na (chod/rozvoj) portálu a za to dostane nějaké výhody? Další věcí je, že já jsem nenapsal: zrušte climba, já to pouze navrhnul což v praxi znamená to, že se to bude dále řešit a uvidí se časem jak se většina vyjádří. Napsal jsem cca 6 bodů, které mě osobně vadí a myslím si o nich že se mají upravit/smazat, ale to přece neznamená, že se mají smazat hned zítra. Každý má právo se tady vyjádřit a napsat svůj názor k jednotlivým bodům.
Já už vážně nevím jak jinak to mám napsat, pořád tu pleteš to samé... Co není fér na tom, že někdo přispěje na (chod/rozvoj) portálu a za to dostane nějaké výhody? Další věcí je, že já jsem nenapsal: zrušte climba, já to pouze navrhnul což v praxi znamená to, že se to bude dále řešit a uvidí se časem jak se většina vyjádří. Napsal jsem cca 6 bodů, které mě osobně vadí a myslím si o nich že se mají upravit/smazat, ale to přece neznamená, že se mají smazat hned zítra. Každý má právo se tady vyjádřit a napsat svůj názor k jednotlivým bodům.
-
tomas258 - Zkušený
Napisem to jednoducho za Sieura.Climb sa rusit nebude ani nijak nebude upravovany proste to pochop 

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
TiberSeptim píše:Napisem to jednoducho za Sieura.Climb sa rusit nebude ani nijak nebude upravovany proste to pochop
Aspoň někdo pochopil

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Napisem to jednoducho za Sieura.Climb sa rusit nebude ani nijak nebude upravovany proste to pochop 
Aha, takže protože nějaká bukvička jako ty napíše, že se upravovat nebude protože se ti líbí když se můžeš bugnout do txt, tak se to prostě upravovat nebude?

Aha, takže protože nějaká bukvička jako ty napíše, že se upravovat nebude protože se ti líbí když se můžeš bugnout do txt, tak se to prostě upravovat nebude?
-
tomas258 - Zkušený
tomas258 píše:Napisem to jednoducho za Sieura.Climb sa rusit nebude ani nijak nebude upravovany proste to pochop
No pokud se najde někdo kdo má chuť, čas a není líný to fixnout tak se to fixne (třeba Dwandy O:-)) ale mazat se určitě nebude, to bych spíš vsadil na konec světa

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1