• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admina na Avatar Battle
Nick v hre: Filetez
Nick na fóre: Quake4
Vek: 16
Steam ID: STEAM_0:0:130708840
Steam nick: Filetez
HL stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_3087/h ... yer=281001
Prehrešky na GS a inde: Pokladám sa za slušného človeka, niesom si vedomý nejakého banu za môjho účinkovania na GS ak by aj nejaký bol určite som sa poučil.
Niečo málo o mne: Volám sa Alex K., pochádzam z Prešova mám 16rokov, mojom záľubou sú okrem hrania hier aj športové hry, 7rokov som sa venoval profes. futbalu.
Prečo práve ja adminom? : Niežeby som bol nejaký NoLifer, ale som dosť aktívny a myslím, že sú potrebný admini na servery ako je Avatar.Som nie výbušný človek a hocičo ma len tak nevytočí.Rád by som pomáhal a spríjemňoval hráčom hranie.
Ďakujem za Váš čas.
Nick na fóre: Quake4
Vek: 16
Steam ID: STEAM_0:0:130708840
Steam nick: Filetez
HL stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_3087/h ... yer=281001
Prehrešky na GS a inde: Pokladám sa za slušného človeka, niesom si vedomý nejakého banu za môjho účinkovania na GS ak by aj nejaký bol určite som sa poučil.
Niečo málo o mne: Volám sa Alex K., pochádzam z Prešova mám 16rokov, mojom záľubou sú okrem hrania hier aj športové hry, 7rokov som sa venoval profes. futbalu.
Prečo práve ja adminom? : Niežeby som bol nejaký NoLifer, ale som dosť aktívny a myslím, že sú potrebný admini na servery ako je Avatar.Som nie výbušný človek a hocičo ma len tak nevytočí.Rád by som pomáhal a spríjemňoval hráčom hranie.
Ďakujem za Váš čas.
EVIP: Jailbreak 3, Avatar Battle 1, Zombie Blood 1, Zombie mini 1, Furien 2, Furien 6,Call of Duty 2
VIP: "BaseBuilder
5 rokov pôsobenia na GS
#UŽÍVAŤ A BAVIŤ SA HROU#
VIP: "BaseBuilder
5 rokov pôsobenia na GS
#UŽÍVAŤ A BAVIŤ SA HROU#
-
Quake4 - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť o admina na Avatar Battle
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admina na Avatar Battle
Zdravím,
určitě bych tomu dal ještě čas. Aktivně a slušně hraj ve hře, nahlašuj hříšníky do sekce Porušení pravidel zde na fóru a za měsíc to zkus znovu.
Zamítám.
určitě bych tomu dal ještě čas. Aktivně a slušně hraj ve hře, nahlašuj hříšníky do sekce Porušení pravidel zde na fóru a za měsíc to zkus znovu.

Zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1