• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] problémy s fps
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém:Windows 8.1
- Verzia hry: Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: měsíc zpátky
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Dřív jsem hrál csko dost často a to furien. Hrál jsem na 250 až 300fps. Bohužel jsem šel asi před 2 týdny si zahrát ale mám neustále jen 149 fps. fps jdou snížit ale zvýšit ani za boha ne :/.. Zkoušel jsem přeistalovat csko a když jsem ho zapl jelo mi to zas 250 až 300. Ale když jsem ho vyplul a zase zapnul skočilo mi tam zas 149fps . Prosím o radu a předem děkuji za odpovědi
- Operačný systém:Windows 8.1
- Verzia hry: Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: měsíc zpátky
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Dřív jsem hrál csko dost často a to furien. Hrál jsem na 250 až 300fps. Bohužel jsem šel asi před 2 týdny si zahrát ale mám neustále jen 149 fps. fps jdou snížit ale zvýšit ani za boha ne :/.. Zkoušel jsem přeistalovat csko a když jsem ho zapl jelo mi to zas 250 až 300. Ale když jsem ho vyplul a zase zapnul skočilo mi tam zas 149fps . Prosím o radu a předem děkuji za odpovědi

Nepiš co nemáš 

-
OpOdaLL - Amatér
[vyřešeno] problémy s fps
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problémy s fps
Ahoj, jdi do složky cstrike a z ní si zkopíruj všechny cfg soubory na svoji Plochu. Všechny tyto zkopírované soubory pak dej do .rar nebo .zip archivu a ten následně nahraj zde.
- Ten archiv uděláš tak, že ty soubory označíš a klikneš na jeden z nich pravým. Potom vyber Přidat do "Desktop.rar" (Add to "Desktop.rar"). Pokud to tam nemáš tak klikni na Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP).

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: problémy s fps
Dobře tak už vím co ti tam dělá potíže.
V dvou z těch cfg (bestknife a config) a máš řádek s "fps_modem 150".
To z nich smaž* a následně si zapni CS. V něm do konzole napiš fps_modem 10000 a mělo by to být OK.
*Pokud jsi moc líný to mazat, stáhni si odsud cfg kde už jsem to smazal já.
V dvou z těch cfg (bestknife a config) a máš řádek s "fps_modem 150".
To z nich smaž* a následně si zapni CS. V něm do konzole napiš fps_modem 10000 a mělo by to být OK.
*Pokud jsi moc líný to mazat, stáhni si odsud cfg kde už jsem to smazal já.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1