I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Admin má pokaždé off chat : nick : spEEx

Příspěvekod HCSRG » 27 črc 2016, 11:46

hraju skočim na bednu admin mě grabne že jsem na textuře tenhle admin ani neodepisuje má totiž off chat přitom jako admin nemá mít offnutej chat ... psal jsem mu proč mě grabl jelikož má off chat a už je to po několikáte už jsem to řešil i s adminem eXtr3men ten mi doporučil že si mám stěžovat na forum. Měl by určitě být poučen borec co má dělat na serveru a ne grabnout hráče co ani na txt nebyl a přitom nevím o tom že benda je txt :arrow: :arrow: :D .. prosím vás jako jestli takový admin bude hrát nadále a takhle grabovat a ani neodepíše tak to je dobrý At-team !!!
HCSRG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Admin má pokaždé off chat : nick : spEEx

od Rumcajz » 27 črc 2016, 11:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin má pokaždé off chat : nick : spEEx

Příspěvekod HCSRG » 27 črc 2016, 11:48

a než to lockne někdo chtěl bych aby se tu borec vyjádřil ...
HCSRG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod spEExX » 27 črc 2016, 13:03

Nie som povinný odpisovať alebo o tom aspoň neviem.

Otázka ... ako si sa tam dostal ?

Dôkaz : xxxxxx ?

Keď ho doložíš môžeme pokračovať.

Ak som ťa grabol neprávom ospravedlňujem sa no zatiaľ nič viac.
Obrázek
Obrázek
spEExX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod spEExX » 27 črc 2016, 13:06

+ ako vieš, že mám off chat ? Čo ak som možno odbehol a odpojil sa /ignoroval/niečo iné riešil ?
Obrázek
Obrázek
spEExX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod GrooS » 27 črc 2016, 13:38 VIP

Jako admin by jsi neměl hráče ignroovat , když se tě někdo zeptá za co dostal slay /kick a podobné tak mu máš odpovědet aby se ponaučil z chyby kterou udělal.

Jelikož tu nikde nevidím důkaz že by admin něco udělal zle až na to že tě ignoroval, tak beru stížnost jako neoprávněnou.
Pokud máš nějaký důkaz tak mi ho pošli do PM a já to pak vyřeším s adminem.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod HCSRG » 27 črc 2016, 15:04

spEExX píše:Nie som povinný odpisovať alebo o tom aspoň neviem.

Otázka ... ako si sa tam dostal ?

Dôkaz : xxxxxx ?

Keď ho doložíš môžeme pokračovať.

Ak som ťa grabol neprávom ospravedlňujem sa no zatiaľ nič viac.

Důkaz nemám tak když mě grabneš jak to mám asi zachytit a jak jsem se tam dostal děláš si srandu ? :x :!: :!: :PS : Mám multi item tak jak asi a txt to není admin na nic prostě off chat je to už další dobu co ignoruješ a stejně jako admin máš mít on Chat . tak nevím proč si ho offneš pak vypadáš jak admin co neumí číst půlka serveru ti píše a ty nic .... fakt něco
HCSRG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod HCSRG » 27 črc 2016, 15:07

Když vidím že hned to locknete ok budu si dělat dema protože tenhle admin je na nic už se mi stalo že jsem od něj dostal druhej grab za nic ten první grab jsem řešil z Adminem eXtm3rem poslal jsem mu i demo teda HLTV a sám na to koukal a říkal že tě mám dát na forko moje dobrá vůle že tu nebyl si nahlášen ale dneska mě ten grab nasral a to že ignoruješ ještě víc ... :idea:
HCSRG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod HCSRG » 27 črc 2016, 15:10

spEExX píše:+ ako vieš, že mám off chat ? Čo ak som možno odbehol a odpojil sa /ignoroval/niečo iné riešil ?

Tak ty stojíš za moc :D .... Vím to píšu ti do chatu nic píšu do pošty nic každej den si off chat tak nepiš sračky
HCSRG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Karmik66 » 27 črc 2016, 15:30 VIP

Pokud pošleš demo z HLTV někomu jinému, je tak těžké, ho poslat i sem, aby se to mohlo řešit?

Pošli sem demo, k tomu čas, kdy admin udělal prohřešek, jinak bude topic zamknutý...
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod HCSRG » 27 črc 2016, 15:37

Asi si mě karmiku špatně pochopil :arrow: :arrow: dneska od Speexe mám druhej grab za nic ale ten grab dneska nemám demo Adminovy eXtm3rovy jsem posílal demo asi před týdnem když speex mi dal první grab a taky za nic tak zněl eXtmerův verdikt že ten první grab neměl co grabovat ... a ted znova a furt má off chat víte co radší lock nebo ne tohle to nemám .. ten pravěj dostal práva no . hezkej zbytek dne .
HCSRG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod HCSRG » 27 črc 2016, 15:39

A karmíku nezná pravidla bedna není txt pokud vím tak nechápu jak mohl dostat práva takovej nouma .
HCSRG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod spEExX » 27 črc 2016, 16:43

HCSRG píše: .. ten pravěj dostal práva no . hezkej zbytek dne .

Už sa v tom nechcem vŕtať, ale ak máš problém tak nie je také ťažké požiadať o admin práva a adminovať vzorovo na 100%.
Ak som ťa grabol neprávom ospravedlňujem sa no zasa je na mieste to, že ste všetci strašne múdry a tie vaše keci ohľadom náboru. Si STEAM Hráč a nemáš prekážku tak ?!

Ďakujem a už sa nebudem vyjadrovať len na upozornenie.
Obrázek
Obrázek
spEExX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod HCSRG » 27 črc 2016, 17:27

spEExX píše:
HCSRG píše: .. ten pravěj dostal práva no . hezkej zbytek dne .

Už sa v tom nechcem vŕtať, ale ak máš problém tak nie je také ťažké požiadať o admin práva a adminovať vzorovo na 100%.
Ak som ťa grabol neprávom ospravedlňujem sa no zasa je na mieste to, že ste všetci strašne múdry a tie vaše keci ohľadom náboru. Si STEAM Hráč a nemáš prekážku tak ?!

Ďakujem a už sa nebudem vyjadrovať len na upozornenie.

že ste všetci strašne múdry :: hele já jsem ten kdo zná pravidla ty jako admin je máš znát do podrobna a ne grabovat někoho za nic jsem ve hře dostanu grab že jsem na txt a přitom na bedně tak prosím tě 100% jde vidět že neznáš pravidla a nechápu jak si mohl dostat práva grabuješ, ignoruješ ... jo mám steam a co jako ? nechci práva když jsou tam lidi jako ty a neumí se ani omluvit ve hře hlavně že jsem dostal grab aspon omluva by byla na místě jenže se me všeci tak chýtrý co ? přitom admin seš ty a tím vyplívá že znám pravidla asi líp jak ty :!: a to je jako moc hráč a ví jak se má chovat na serveru a ty jako admin grabuješ za co už to řešit nebudu vím aspon pro příště koho mám sledovat a točit si demo tak si to nepodělej speexi a negrabuj toho co nic nedělá .. prosím o lock .
HCSRG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Vyřešeno]Admin má pokaždé off chat : nick : spEEx

Příspěvekod eXtr3mer » 27 črc 2016, 17:50

Taaaakže celá story...

Hráč si ma minule pridal na Steame a po pár hodinách má kontaktoval s tým, že dostal neoprávnený grab od admina. A vraj aj po viacerých otázkach v chate nedostal odpoveď s dôvodom grabu. Šiel som teda na server a povedal mu, nech sa opýta ešte raz, ale pekne a slušne. Admin nereagoval...
Pozrel som si demo z HLTV a usúdil som, že grab bol mierne unáhlený. Hráčovi som povedal, že ak chce, môže sa sťažovať na webe. On však nechcel adminovi nejak uškodiť, šlo mu len o princíp - aby admin odpovedal hráčom, prípadne sa mu ospravedlnil.
Chcel som to potom riešiť aj s Groosom, avšak pri prezretí hlstats som zistil, že hráčova reakcia na grab nebola až taká slušná. Takže som to nechal tak (Groos si bude pamätať). V každom prípade, bolo to asi pred dvoma týždňami, takže riešiť to už nebudeme.

Čo sa týka dnešnej sťažnosti, demo môžeš opäť dodať z HLTV. Tak ako minule... ;) Proste ho nájdeš v detailoch serveru podľa času a mapy, vyčasuješ a dáš sem :) Takže ak to chceš ďalej riešiť, trochu sa ukľudni (na takéto afektované výlevy tu nikto nie je zvedavý), dodaj čo treba a celé sa to do dorieši :)

P.S. Volaj ma len eX. Toľko variácií môjho nicku som ešte nevidel :D
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyřešeno]Admin má pokaždé off chat : nick : spEEx

Příspěvekod HCSRG » 27 črc 2016, 17:59

eXtr3mer píše:Taaaakže celá story...

Hráč si ma minule pridal na Steame a po pár hodinách má kontaktoval s tým, že dostal neoprávnený grab od admina. A vraj aj po viacerých otázkach v chate nedostal odpoveď s dôvodom grabu. Šiel som teda na server a povedal mu, nech sa opýta ešte raz, ale pekne a slušne. Admin nereagoval...
Pozrel som si demo z HLTV a usúdil som, že grab bol mierne unáhlený. Hráčovi som povedal, že ak chce, môže sa sťažovať na webe. On však nechcel adminovi nejak uškodiť, šlo mu len o princíp - aby admin odpovedal hráčom, prípadne sa mu ospravedlnil.
Chcel som to potom riešiť aj s Groosom, avšak pri prezretí hlstats som zistil, že hráčova reakcia na grab nebola až taká slušná. Takže som to nechal tak (Groos si bude pamätať). V každom prípade, bolo to asi pred dvoma týždňami, takže riešiť to už nebudeme.

Čo sa týka dnešnej sťažnosti, demo môžeš opäť dodať z HLTV. Tak ako minule... ;) Proste ho nájdeš v detailoch serveru podľa času a mapy, vyčasuješ a dáš sem :) Takže ak to chceš ďalej riešiť, trochu sa ukľudni (na takéto afektované výlevy tu nikto nie je zvedavý), dodaj čo treba a celé sa to do dorieši :)

Ex chtěl jsem po něm aby se mi omluvil na serveru ale měl off chat ... tak proto jsem šel na forum ignorant :D :evil:

P.S. Volaj ma len eX. Toľko variácií môjho nicku som ešte nevidel :D
HCSRG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy