Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Uvést na pravou míru + návrh

Příspěvekod smap » 02 čer 2016, 07:45

Zdravím

1) Hráč má zákazy, a simon pošle vězně na střed. čáru ü fotbalu, představte si mapu snow nebo rush. Vězni jsou na čáře a simon náhle změní atrakci a jde pryč, otázka je v tom že simon přeskočil ten obruvník ale aby to byla přímá cesta tak musí skočit za ním, ale když mají zákazy tak to musí obejít je tam ten vchod takovej. Já osobně to neřeším jestli to přeskočí nebo obejdou, ale nevím který admin to byl je to týden zpět. Stala se ta stejná situace a on zabil hráče kteří to přeskočily, potom zase nějaké ct zabilo ty kteří to obcházeli. Ptám se jestli by nebylo možné tohle pravidlo nějak upřesnit, a nebo aby admini vysvětlili hráčům že obě možnosti jsou správné nebo tak něco.

2) Mohlo by se udělat to že by na začátku kola pod simonem jinou barvou ukázat hráčovi¨který má vd, není to o nepozornosti hráče ale o tom že to občas to vd neukáže. [ už to tu bylo vím ]

3)
smap
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Uvést na pravou míru + návrh

od Rumcajz » 02 čer 2016, 07:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Uvést na pravou míru + návrh

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 črc 2016, 14:54

Hráč kteří odešli z čáry mají dostat kill. Simon je poslal na středovou čáru u fotbalu a tam měli zůstat. To že Simon odešel pryč jim nedává právo z čáry odejít. Musel by jim dát příkaz.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery