I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyresene] !_kempa_! lukick *KOHI* / JB 1

Příspěvekod ThePeace » 27 črc 2016, 23:33 VIP

Admin by podľa mňa nemal pristupovať k hráčom s urážkami. Oslovenie buzerant by mal vynechať zo slovníka.
Admin nadržoval, keď podal príkaz: "Doplňujte blizšie k sebe a k rebríku... jáj, myslel som na bočnú stenu tu k rebríku."
Keďže príkaz nepadol, tak som to bral ako chyták. Ostatní väzni sa nachytali Ale nevýhodu som dostal ja.
Demo #1 Čas: 24:11
Demo, kde ma neoprávnene znevýhodnil. (Čas: 50:40)
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Vyresene] !_kempa_! lukick *KOHI* / JB 1

od Rumcajz » 27 črc 2016, 23:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: !_kempa_! lukick *KOHI* / JB 1

Příspěvekod lukick » 28 črc 2016, 00:50

Zdravím.

K prvej situácii len toľko. Je to len hlúpa náhoda pri ktorej som sa spýtal ci ma hrac mic.. to co som povedal predtým bo bolo už premna ale u mňa je známe ze mam problém kde sa mi sam spusta mic ako si na deme mozes vsimnut hneď ten mic vypnem ani nedopoviem vetu (lebo som si všimol ze mi stále ide). Ako som sa raz pýtal Aweeho, Peta a tusim ešte nejakých adminov ci nevedia ako to opravit (takže to nieje moja vina ze sa mi to zapína, len hlúpa náhoda ze to bolo stále zapnuté a bolo pocut co som si už povedal pre seba). BTW: zistil som ze mi to robí iba ak mam nastavený voice na tlačítko K takže to budem musieť zmeniť aby sa to viac krát neopakovalo.
PS: nemám problém ti napisat prepac.. takže PREPAC za tuto situáciu :)

K demu c.2: na deme to neviem najst ale nevadí. Bol som si istý ze som im ten druhy príkaz dal. Nemal som v plane im nadrziavat a teba drzat v nevýhode..ale jasne aj admin je len hrac.. kebyže pockas 1sekundu dlhšie a nejdeš hneď pisat staznost tak uvidis ze som sa ti ospravedlnil.

Obrazok: https://i.nahraj.to/f/1v0p.jpg
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod ThePeace » 28 črc 2016, 00:57 VIP

Všimol som si, že mik máš vždy ešte chvílu po dopovedaní pustený. Prv som to chcel vyriešiť s tebou na steame, len som ťa nevedel nájsť a potom mi nešlo ťa nájsť na steame. Máš dobrý prístup, si dobrý admin, len niekedy treba brať hru viac vážnejšie a dávať na ňu pozor.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod lukick » 28 črc 2016, 01:02

no vidis sam ze vies o mojom MIC probleme .. ako vidim budem musiet zmenit tlacitko nech sa to neopakuje :D :)
no v pohode si si ma mohol najst a pridat .. moj nick vies..
a hral som este chvilku lenze ty si sa prvy odpojil a casom aj ja :)
Ouky no.. ja si pravdu a chybu nehanbim priznat :P aj nasledky ktore mozno pridu zoberiem v pohode (stalo sa no) :)
aaaa nejdem este spat :D skoro je este :D
a dik za chvali (ze som dobry admin) :D :)
dobru tebe ak ides..majsa

NOSPAMM..
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Maxipes » 29 črc 2016, 07:53

Kez by kazda stiznost vypadala takto.

Kohi, napis nejakemu schopnemu supportovi, ten ti s tim mikrofonem urcite pomuze. Nepis kvuli tomu Aweemu, ten je rad, ze vi, jak se zapne pocitac. To vyjadrovani ani nekomentuju.

Stiznost opravnena, vyresena.

edit by Roxtedy: Hej fiku, ze zrovna ty pises o MIK-u :lol: :lol: :lol:
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy