• Stránka 1 z 1
Příkaz kdo splní tuhle atrakci...
Nemám demo, pokaždé zalituji, když si zapomenu zapnout record. Popíšu situaci, ať si to ten egoista tady přečte, protože tu hru dělá dost nudnou...
Na JBsimple je mapa JB_milenium_issue. Simon ruza54 nas postavil na hranu bazénu a řekl, kdo první splní tuhle atrakci a dostane se na konec přežil. Skočil jsem do vody a plaval. Někdo to začal obíhat a dostal se na konec dříve. Dostal jsem kill, Růža znalý pravidel pořád nechápe, že příkaz splnit atrakci znamená splnit atrakci a ne podvádět atd...
Může tu někdo napsat zda byl kill oprávnění, či šlo o FK?
Na JBsimple je mapa JB_milenium_issue. Simon ruza54 nas postavil na hranu bazénu a řekl, kdo první splní tuhle atrakci a dostane se na konec přežil. Skočil jsem do vody a plaval. Někdo to začal obíhat a dostal se na konec dříve. Dostal jsem kill, Růža znalý pravidel pořád nechápe, že příkaz splnit atrakci znamená splnit atrakci a ne podvádět atd...
Může tu někdo napsat zda byl kill oprávnění, či šlo o FK?

-
tweetymichal - CS 1.6 Admin
Příkaz kdo splní tuhle atrakci...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Příkaz kdo splní tuhle atrakci...
všobecně se dost simonů brání tím, že neřekli bez podvádění. Ale když dají příkaz splnit atrakci, musím ji přeci začít plnit. Ne, že ji oběhnu. Mluvím o případě, kdy je zřejmé, o co na atrakci jde.

-
tweetymichal - CS 1.6 Admin
Re: Příkaz kdo splní tuhle atrakci...
Samozřejmě splnit atrakci znamená jít atrakci bez podvádění, šlo tedy o neoprávněný kill.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1