Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Furien #1 / ja /smART

Příspěvekod WarMachine » 28 črc 2016, 19:55

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: ja
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: smART
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1831853547
[=] Zabanovana IP: 85.237.234.225
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================

AimBot určite nemám a dostal som za neho BAN. Keď mi dal admin zase BAN za to, ako strieľam s Dual Elites, tak na to stačí mať programovateľnú myš (jednoducho som si naprogramoval takmer bezdelayový dvojklik s potlačením spätného respondu). Keď je to proti pravidlám tak to dajte vedieť... A keď to bolo fakt za AB tak je to hlúposť.

nie som VIP
WarMachine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Furien #1 / ja /smART

od Rumcajz » 28 črc 2016, 19:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien #1 / ja /smART

Příspěvekod spEExX » 28 črc 2016, 20:16

Ahoj, zas mam v niečom prsty ja :lol: , ale k veci banoval som podľa toho dema : http://leteckaposta.cz/634154265
- To či máš a akú máš myš ja vedieť nemôžem (ak to je reason tak sa predom ospravedlňujem)
- Hrači tiež písali, že niečo máš a kedže si NS hráč treba sa mať na pozore (a nebol som tam sam ako admin :lol: )

Demo kuknite buď cele (su to len 3 kola) alebo koniec na B Plante ked bol plant a ostavalo asi 8 sek do vybuchu.

Ak som konal nesprávne, ospravedlňujem sa !
Obrázek
Obrázek
spEExX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod WarMachine » 28 črc 2016, 20:31

Za toto mi musíte nechať BAN, niečo som dosral v kóde zase... Vidím ako to skáče hore-dole (keď si všimnete tak vždy vertikálne). Po pravde som sa hral s redukovaním nadnášania striel (keď chcete tak s recoilom) pri stlačení MOUSE1... Myslel som, že som to všetko dal potom preč, lebo to bola úplná chujovina (s prepáčením). Žiadny advance to z môjho pohľadu pri strieľaní neposkytuje, ale to je myslím jedno. Len ma kus štve, že si tam teraz všetci myslia, že som mal AB.
Locknite to kľudne.
WarMachine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod WarMachine » 28 črc 2016, 20:46

A to, že to nie je AB môžete vidieť, že to trasie aj keď strieľam a nikto tam nie je... btw to obmedzenie nadnášania som robil (ak sa dobre pamätám) až po určitom čase držania M1 a v intervale aký som mal na dvojkliku (+nejaké ladenie - dvojklik nebol v rovnakom intervale ako skutočná firerate). A keď si vlastne dobre pamätám, taksom robil backup do pamäte myšky, lebo mi začalo vypínať myši pri konfigurácii ktorú používam na CS (a v starom som mal asi ešte ten nevydarený norecoil). Viem, že Vás to asi nezaujíma ale mrzí ma čo sa stalo a taktiež ma mrzí tento príspevok a zabíjanie vášho času. Это все.
Pekný zvyšok dňa :)
WarMachine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 29 črc 2016, 13:22 VIP

Za toto mi musíte nechať BAN, niečo som dosral v kóde zase... Vidím ako to skáče hore-dole (keď si všimnete tak vždy vertikálne). Po pravde som sa hral s redukovaním nadnášania striel (keď chcete tak s recoilom) pri stlačení MOUSE1...

Toto mi stačí abych se na demo ani dívat nemusel, to jsou ty scripty z internetu , nijak dokonalý .
Unban jedině za VIP - chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost