• Stránka 1 z 1
Nové mapy pro pokemod?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda by nebyla možnost přidat pro server pokemod nové mapy (de_rats, awp only maps atd.). Z důvodů, že by to mohlo být zábavnější, novější, na můj vkus se opakují stále dokola ty stejné mapy.
Prosím o zvážení mé žádosti. NymburkSRO
PS: Kdo chce nové mapy, mě může podpořit dole v odpovědích.
Prosím o zvážení mé žádosti. NymburkSRO
PS: Kdo chce nové mapy, mě může podpořit dole v odpovědích.
-
Alakazam - Kolemjdoucí
Nové mapy pro pokemod?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nové mapy pro pokemod?
Pokemod mapy:
• de_dust
• de_dust2
• de_dust4ever
• de_inferno
• de_aztec
• de_nuke
• de_cbble
• de_westwood
• de_italy
• de_dust2_2006
• de_dust4ever2
• de_dust_castle
Tohle jsou pokemod mapy, které jsou ve hře a stačí je pouze nominovat a potom přehlasovat. Jediná mapa nefunguje je de_cbble a to nevím proč. Jinak ten nápad na only AWP mapy, se mi zdá jako zbytečnost. Od toho tu jsou awp servery.
• de_dust
• de_dust2
• de_dust4ever
• de_inferno
• de_aztec
• de_nuke
• de_cbble
• de_westwood
• de_italy
• de_dust2_2006
• de_dust4ever2
• de_dust_castle
Tohle jsou pokemod mapy, které jsou ve hře a stačí je pouze nominovat a potom přehlasovat. Jediná mapa nefunguje je de_cbble a to nevím proč. Jinak ten nápad na only AWP mapy, se mi zdá jako zbytečnost. Od toho tu jsou awp servery.

-
FFgamingTweety - Zkušený
Omlouvám se, pokud to vyznělo jinak, než jsem měl v úmyslu. Všechny mapy samozřejmě znám a vím jak je nominovat. Moje myšlenka byla, že map na pokemodu je poměrně málo, chtělo by to rozšířit výběr map (často se stává, že se hrají 3 mapy stále dokola). Mohlo by to být zajímavější, kdyby se přidalo pár nových map. NymburkSRO
-
Alakazam - Kolemjdoucí
Zkusím to vysvětlit takhle, přidá se další mapa bude se hrát 3 dny, přestane je to bavit, protože tu mapu neznají nebo se vůbec ani nebude hrát. Stejně se zase rozhodnou hrát ty "nejhranější" a jsme tam, kde jsme byli. Všechno záleží na lidech, zkus někdy některé překecat, ať přehlasujete pro nějakou méně hranější mapu a možná je to i chytne a bude se hrát. Přidávat další mapy je podle mě zbytečné, protože mapy které se můžou hrát je tu dost. Maximalně opravit tu de_cbble celkem bych si jí i zahrál. 

-
FFgamingTweety - Zkušený
Dneska jsem se ptal lidí na serveru, co by na nové mapy řekli a ani jeden nebyl proti. Vím, něco na tom tvém názoru bude, ale bude to více "Fun". Když se náhodou nové mapy neuchytí, tak co už. (Jestli bude potřeba udělám něco jako petici, screenu chat ze hry, kteří souhlasí + jejich Steam ID, kvůli podvodům). NymburkSRO
-
Alakazam - Kolemjdoucí
Pouvazujem nad tym. Momentalne to nijak rozoberat nebudem.
Jak pisal Twetty dohodnite sa na hlasovani a hrajte tu mapu ktora je malo hravana.
Jak pisal Twetty dohodnite sa na hlasovani a hrajte tu mapu ktora je malo hravana.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1