• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Okurka7 /MFK /neznalost pravidel
Nick hráče: okurka7
SID hráče: STEAM_1:1:46099754 2
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=25795
Přibližný datum a čas: 29/7 16:40
Popis situace: začal zabíjet T s odůvodněním "ty se mi nelíbíš"
Důkaz: http://leteckaposta.cz/890450678
SID hráče: STEAM_1:1:46099754 2
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=25795
Přibližný datum a čas: 29/7 16:40
Popis situace: začal zabíjet T s odůvodněním "ty se mi nelíbíš"
Důkaz: http://leteckaposta.cz/890450678
-
SenTinelCz - Pokročilý
[Vyriešené] Okurka7 /MFK /neznalost pravidel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Okurka7 /MFK /neznalost pravidel
Pffffffffffffffff neznalost pravidel 

Okurka setá (Cucumis sativus) je rostlina z čeledi tykvovité. Pochází z vlhkých a teplých krajů Indie a Číny.
Nejsou vhodné při nemocech ledvin, žaludku, srdce a cév.
Dále se okurky využívají také v kosmetice jako součást pleťových masek.
-
okurka7 - Zkušený
Být tebou se sem ani nevyjadřuji
To co předvádíš na serverech , a jak neustále provokuješ a pomlouváš adminy a vedení ? Neustále jsou s tebou problémy. Být tebou začnu se sebou něco hodně rychle dělat ... + Tvůj vzorový chat taky není moc v pořádku co jsem koukal. --> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=25795
Přeji hezký zbytek dne ..

Přeji hezký zbytek dne ..
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Ty se mi nelíbíš ? Takovej důvod jsem teda neměl důvod byl jinej. Kdybych uměl otevřít demo tak bych tě to řekl
A jinak jestli se vydávám za admina to je pravda, protože jsem adminem na mým MC serveru.

Okurka setá (Cucumis sativus) je rostlina z čeledi tykvovité. Pochází z vlhkých a teplých krajů Indie a Číny.
-
okurka7 - Zkušený
Aha takže ty se vydáváš za admina z CS:GO sekce na Minecraftu ? Přesněji --> Tradyx # Nejsem moravák.
CS:GO admin
FB moderátor
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
To už bylo vyřešené. Vydávál jsem se za hráče Tradyx.... nevědel jsem, že je to admin. A jak jsem pasl jestli chce ban tak týpek řekl do mikrofonu : že mi hackuje na mým serveru MC tak jsem se ho zeptal jestli chce ban. A vy hned mi dáte ban
.......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... ..........................................................................................

-
okurka7 - Zkušený
Banned.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Nevyjadrujem sa po vyriešení.
-
okurka7 - Zkušený
• Stránka 1 z 1