Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] WH, NF, NS / Public 1

Příspěvekod m4xx » 30 črc 2016, 05:04

Server: Public 1
Nickname porušujícího: yuri, BRAT ZA BRATA yuri
Důkaz: http://leteckaposta.cz/466243955
SteamID + Screenshot SID: steam_0:0:84057593
Screenshot http://leteckaposta.cz/401902374

Čas porušovaní:
10:10 Noflash frag
14:12 Přejedl se tvarohem. Neviděl protihráče proběhnout přes vrata, ale jak ho zaregistroval přes stěnu, začal přes ni rovnou mířit.
14:25 Míří zase skrz stěnu do vody.
16:52 Po schodech jde do vody protihráč. Yurimu ujede ruka a vystřelí (soudě podle záblesku ve 1/4 zpomalení), když očekavá že protihráč sejde do vody.
17:15 Míří na protihráče ještě, když je pod mostem a neměl by ho skrz vidět.
18:16 Natřeluje hráče, který je snad až někde na plantu přes celý most skrz šutry.
24:20 Donutí k ústupu protihráče na ochozu, který si zaleze tak, aby nebyl viděn, ale je evidentní, že Yuri přesto trackuje dokonale jeho pohyb za ochozem a míří mu při střelbě na hlavu.
31:53 Míří na hs skrz stěnu, což by teoreticky mohlo být štěstí, třeba v nějakém hypotetickém vesmíru, ale pak znovu nastřeluje přes celý most skrz šutr hráče, který kempí na plantu.
32:03 Vesele si kempí s wh na hráče, kteří mu nabíhají do vody.
32:27 Zase donutí nastřelováním protihráče na plantu přes celý most skrz šutry, aby se přesunul na jinou pozici.
33:40 Míří a střílí hráče na schodišti do vody skrz šutr a smoke, kterého nemůže vidět, a přesto perfektně jeho pohyb trackuje. Jakmile ho fragne spoluhráč, přestává se o něj zajímat.

Váš pohled na situaci: Jasné wh a noflash/nosmoke. Pravděpodobně i norecoil. Stačí si demo pustit přes admin spectator a jeho pohyb na mapě je jasně daný tím, jak se pohybují protihráči, kteří nemohou být viděni. Pokud by demo nebylo dostatečně relevantní, mohu dodat další.
m4xx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] WH, NF, NS / Public 1

od Rumcajz » 30 črc 2016, 05:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: WH, NF, NS / Public 1

Příspěvekod KickMeDown » 01 srp 2016, 20:18 VIP

Demo v CHH Sekcií!
Obrázek
KickMeDown
Mistr
Mistr

Re: [CHH] WH, NF, NS / Public 1

Příspěvekod GrooS » 02 srp 2016, 20:24 VIP

Pokud hráč nemá další dema tak je to nedostatečné .
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [CHH] WH, NF, NS / Public 1

Příspěvekod Brazoletna » 02 srp 2016, 20:30

Hraval som undzwei playzone ESL, cs 1.6 hraju přes 10let a zrovna si mně přida na steam tento empty robik a co nevidím několik dnu tu mam zpravy typu: Pošli mi wh chcem tu byt najlepší,Yuri prosim pošli mi wh a takto bych mohl pokračovat dal prostě několik dni mně prosil ja mu neustalo psal že žadne WH nepoužívam no byl neodbytny a tak si mně přidal i na steam a tady toto mi tady napsal jenže tady Robik tomu člověk řekne že níc nema a hned a už jde po vas jak vidim tak se i stalo, Hraju tu na gamesites už 2-3 roky a nikdy nikdo semnou nemněl problem jen tadyk u toho člověka ktery touži po WH se to říct neda je to smutné že vam takto lidi vyhrožujou, klidně mně mužete kontrolovat na servru mam tam i dost znamych lidi co mně znají a nikdo mně takto neobvinoval, tohle to jsem chtěl napsat nic vic nic min... Btw Robik by si zasloužil za to co psal jak je hladny po Wh ban na 40leteho člověka to je směšne hezky den :-)
V připadě jinych dotazu steam: bobes922

P.S: link na muj ligový zápas když jsem hrával v tíme SiGma :https://www.youtube.com/watch?v=b_HLlgfUUWU
Nenávidím ľudí, ktorí berú drogy......Hlavne colníkov.
Brazoletna
Amatér
Amatér

Re: [Vyřešeno] WH, NF, NS / Public 1

Příspěvekod Brazoletna » 02 srp 2016, 20:36

Jinak jeste mam tu docely zajimave čteničko od Robika což mi rozum začal stat co mi napsal byt vama tak bych si to taky přečetl určitě vas bude zajimat co odemně očekaval ale boužel nemohu tu připojit zkouším to všelijak ale marně
Nenávidím ľudí, ktorí berú drogy......Hlavne colníkov.
Brazoletna
Amatér
Amatér

Příspěvekod kosicankoo » 02 srp 2016, 20:48

Zdravím.

Prosím pozrite si chat tuto s Robík-om.
Chalan bol asi premotivovaný,však posudte sami.

*chat Yurika s Robikom

//LINK : http://imgur.com/a/ySq4l

Pekný den praje košičan.
kosicankoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KickMeDown » 02 srp 2016, 22:27 VIP

lul

téma je vyriešené nie je za potreby k tomu čo dodavať, verdikt CHH k demu je platný :)
Obrázek
KickMeDown
Mistr
Mistr

Příspěvekod m4xx » 03 srp 2016, 02:07

Tak to chudák ice byl podle dema zabanovaný za méně :) Prosím o jeho návrat, chybí tu na serverech více "čistých" hráčů, jako je ice nebo yuri :mrgreen:
m4xx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Public Servery