I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] basic / jb#7

Příspěvekod bae » 30 črc 2016, 19:20

Zdravím guys

Táákže, jednoho krásného sobotního dne jsem si řekl, že půjdu s kamarádama si zazpívat na džajlbrejkovský server od gamesites.cz... Byl jsem CT, vzal jsem si sajmona a řekl si, že si konečně můžu zazpívat... tak zapl jsem karaoke, vězňům jsem nařídil, aby si tančili v modré místnosti (jb_rats) a my, že si společně zazpíváme nějákou tu songu.. zpívali sme a zpívali.. až ke konci pisničky přišel admin "basic", chvíli se díval a pak mě přehodil k T... Na otázku proč to udělal odpověděl: "nebyly příkazy"
takže ok, situace se uklidnila.. všechno bylo ok.. tak jsem chtěl zpátky k CT, hrát normálně... hned jak jsem se k CT dostal, jsem vzal simona a řekl jsem "promiň, už budu hrát podle pravidel" nebo v takovém smyslu to bylo no.. omylem jsem se neuchytil žebříku a spadl.. a o pár sekund mě zabanoval na 1h k chození k CT..

takže asi tak no.. ten ban byl asi oprávněný, ale kdyby nebylo tamtoho přehozu tak to asi ani nevyústí v ten ban..

Upřímně děkuji za každou odpověd.. jestli to nebylo oprávněné tak se omlouvám.

Nashledanou :--)
bae
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] basic / jb#7

od Rumcajz » 30 črc 2016, 19:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: basic / jb#7

Příspěvekod Lam1k » 30 črc 2016, 19:36 VIP

Ahoj

Hned zkraje ti sem hodím demo na kterém si žádný příkaz tančete v modré místnosti neřekl
demo --> klidně si ho pusť celé

Místo aby si říkal příkazy si pustil karaoke, řekl si že budeš zpívat ty, doubravka a jaws to bylo vše co si zahlásil. Bylo 1:50 a já čekal až se něco bude dít, dělali jste tam s jawsem bordel, každý kolo jste jim dávali karaoke, nic jinýho jste neřekli. Až když jsem tam přišel a tebe přehodil tak se tam jaws rozkoukal a začal dávat příkazy, schválně jsem se odpojil a po 5 minutách jsem se připojil co se tam bude dít a dělo se to stejné, jaws pouštěl karaoke a až když mně uviděl tak začal dávat příkazy. Ty si se v tu chvíli napojil k CT a na začátku kola jsi řekl : Okey, tak jdem hrát normálně, žádný promiňte jsem tam 100% neslyšel. Kdyby si nedělal kraviny tak si u těch ct mohl zůstat.

bae píše:až ke konci pisničky přišel admin "basic", chvíli se díval a pak mě přehodil k T

:arrow: na demu je vidět kdy jsem se napojil, napojil jsem se ještě to předchozí kolo když bylo pp. Takže né že sem tam byl chvíli, byl jsem tam celé kolo.
Lam1k
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bae » 30 črc 2016, 19:38

Tak to se asi omlouvám, že to tančení nešlo slyšet, řekl jsem to do TS, omlouvám se.
bae
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lam1k » 30 črc 2016, 19:43 VIP

V pohodě, není to zbytečný dělat blbosti? Být hodný a relaxovat je v cajku ale zlobit ne-e :D
Lam1k
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bae » 30 črc 2016, 20:25

Omlouvám se, chtěl jsem si prostě užít no.. ten hloupej příkaz mi ušel a z blbosti jsem se poučil :D, může být lock už.
bae
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Habs » 30 črc 2016, 21:21 VIP

Sťažnosť neoprávnená, ba dokonca zbytočná.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy