• Stránka 1 z 1
Dotaz
Zdravím, mám jeden dotaz, jelikož jsem po dlooouhé době znova začal hrát JB. Kdysi dávno jsem hrál JB na 1.6, ale teď jsem přešel na GO.
No můj dotaz je: Nejsou náhodou úplně stejné pravidla na 1.6 i na GO? Protože dneska jsem byl poučen od jednoho mnohem mladšího hráč JB, že když jako Simon řeknu "pojďte za mnou" a poté jsem řekl "walkem" jelikož byli blízko, tak si mohli jít kam chtěli, jelikož nebylo určeno kam mají jít. Podle mě mají jít za mnou, když to takhle řeknu a ti co jdou někam jinam nebo nepřímo, tak mají umřít.
Díky za vysvětlení.
No můj dotaz je: Nejsou náhodou úplně stejné pravidla na 1.6 i na GO? Protože dneska jsem byl poučen od jednoho mnohem mladšího hráč JB, že když jako Simon řeknu "pojďte za mnou" a poté jsem řekl "walkem" jelikož byli blízko, tak si mohli jít kam chtěli, jelikož nebylo určeno kam mají jít. Podle mě mají jít za mnou, když to takhle řeknu a ti co jdou někam jinam nebo nepřímo, tak mají umřít.
Díky za vysvětlení.
-
michael1598 - Pokročilý
Re: Dotaz
Je to jednoduché upřesnění příkazu. Pokud řekne "Pojďte za mnou" a po nějaké chvílí "walkem" je to stejné jako bys řekl "doběhněte". Mají jít normálně za tebou a ti, co běží ( resp. walkují ) jinam zabij. Pokud ti řekne někdo něco jiného, tak ho ignoruj. 

steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
-
PoPMaNCZ - Pokročilý
Re: Dotaz
Díky, myslel jsem si to, ale jistota je jistota 

-
michael1598 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1