• Stránka 1 z 1
[vyřešené] viewdemo
Ahoj, mám menší problém
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Z ničeho nic.. A jinak asi 1 - 2 měsíce mi to dělá
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Napíšu viewdemo názevdema, a napíše mi to toto: viewdemo not available.
Prosím o rady, vím že jde playdemo, ale potřebuji někdy časovat i dema..

- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Z ničeho nic.. A jinak asi 1 - 2 měsíce mi to dělá
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Napíšu viewdemo názevdema, a napíše mi to toto: viewdemo not available.
Prosím o rady, vím že jde playdemo, ale potřebuji někdy časovat i dema..
niggach
-
PeTrCz - Drbna
[vyřešené] viewdemo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: viewdemo
Asi ho nemáš ve složce + nějaké názvy dem CSko nepobere, například budeš mít dvě dema se stejným názvem ("demo" a "demo (1)"), tak to druhé ti přehrát pravděpodobně nepůjde, musíš mu změnit název. Zkus napsat viewdemo, pak klikni na tu šipku úplně vlevo, otevře se ti seznam a tam vyber demo, které chceš pustit

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Karmik66 píše:Asi ho nemáš ve složce + nějaké názvy dem CSko nepobere, například budeš mít dvě dema se stejným názvem ("demo" a "demo (1)"), tak to druhé ti přehrát pravděpodobně nepůjde, musíš mu změnit název. Zkus napsat viewdemo, pak klikni na tu šipku úplně vlevo, otevře se ti seznam a tam vyber demo, které chceš pustit
Ahoj Karmiku66,
i když napíšu do konzole viewdemo, stále mi to píše.
Tu máš i screen: http://prntscr.com/bzjhr0
niggach
-
PeTrCz - Drbna
Jdi do složky Half-Life (tj. nadřazená složka složky cstrike) a z ní smaž soubor Demoplayer.dll .
Po jeho smazání klikni sem.
Po jeho smazání klikni sem.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Díky moc, jak jsem zjistil měl jsem nějaký script na F5, když jsem to zapl bylo to něco na jump nebo co, děkuji moc za opravu
niggach
-
PeTrCz - Drbna
• Stránka 1 z 1