• Stránka 1 z 1
[Vyřešené]Vracení / trhání obrazu
Dobrý večer, potřebuji poradit. Při hraní CS:GO i CS 1.6 se mi za poslední 3 dny stává, že během hraní se mi vrátí obraz, tzn. že se vrátím jakoby zpět. Na CS 1.6 mě to ani zas tak nevadí, protože to si zahraji jen for fun, hraji převážně GO-čko. Z ničeho nic během hraní se mi vrátí obraz a z 20 pingu skočím na 130 ping, trvá to asi tak 3 sekundy a pak zase dobrý, stává se mi to celkem často, nepravidelně, takže nemůžu říct v jakém intervalu se to stává. Zkoušel jsem VŠE ponastavit ( do launch options všechny příkazy jako je thread, high, novid, ... ). Hraji na rozlišení 1280x1024, vše na low, ale i předtím, než mi začaly ty lagy, tak jsem hrával 1920x1080, něco na high, něco na low a vše normal fungovalo. Mám asi půl roku nový PC, takže tam problém nevidím. Hraji stabilně na 300 FPS, při to trhání / vracení obrazu se mi nijak nesníží FPS, pouze ping se zvýší asi o 100.
Nevím v čem je problém. Možná v tom, že máme s bratrem 2 PC, sedíme zády k sobě a máme Wi-Fi. Wi-Fi je zapojena do jeho PC a já mám k Wi-Fi zapojený kabel, který vede do mého PC. Zkoušel jsem vypnout a zapnout Wi-Fi a nebo přehodit můj kabel do jíného konektoru ale bez úspěchu.
Předem děkuji za každou radu
Nevím v čem je problém. Možná v tom, že máme s bratrem 2 PC, sedíme zády k sobě a máme Wi-Fi. Wi-Fi je zapojena do jeho PC a já mám k Wi-Fi zapojený kabel, který vede do mého PC. Zkoušel jsem vypnout a zapnout Wi-Fi a nebo přehodit můj kabel do jíného konektoru ale bez úspěchu.
Předem děkuji za každou radu
- davsto
- Kolemjdoucí
[Vyřešené]Vracení / trhání obrazu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vracení / trhání obrazu
Ja by som povedal, že to trhanie je výsledkom vyťaženia linky. Keď jeden "počítač" na chvíľku využije celé pásmo linky tak na druhom sa to prejavy ako sakramentský lag. Skús si nastaviť raty ako pre najpomalšie dsl popripade ak sa ti dá na route-ry zapnúť QoS tak to skús (i keď neviem ako to zafunguje pre gaming).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1