• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Cancer jmenem nepřímá cesta
Nevym ktery uplne vylizany bezmozkya duty clovek to vymyslel. A pochybuju že to je oficialni pravidlo, Jenom neco co si nejaky admin vymyslel aby mohl zabijet za vsechno mozne.
Nepřímá cesta WTF????????
Takže když nemám zákazy a mám někam jít, uprostřed cesty musím vyskočit a dostanu kill žeprý "Když vyskočím je to nepřímá cesta"
WTF????? To ktery idiot vymyslel toto??? Co to je za bullshit pls??? Muze mi to nekdo objasnit tohle??? Nepřímá cesta? Jakože když nejsou zakazy tak mužu skakat cupet boxovat jak chcu a ne ze nejaci choboti pulku lidi vystřílí za takovou kravinu co si vycucali z prdele.
A hlavně, to vůbec neni nikde v pravidlech takže bych řekl že to je všecko FK.
Další absolutní nesmysl vycucaný z paty kdo ví koho je "Doplňuje se ve stoje" když mám zakázáno stat a mám doplňovat tak co asi. V pravidlech to neni takže to jsou všechno Freekilly.
Nepřímá cesta WTF????????
Takže když nemám zákazy a mám někam jít, uprostřed cesty musím vyskočit a dostanu kill žeprý "Když vyskočím je to nepřímá cesta"
WTF????? To ktery idiot vymyslel toto??? Co to je za bullshit pls??? Muze mi to nekdo objasnit tohle??? Nepřímá cesta? Jakože když nejsou zakazy tak mužu skakat cupet boxovat jak chcu a ne ze nejaci choboti pulku lidi vystřílí za takovou kravinu co si vycucali z prdele.
A hlavně, to vůbec neni nikde v pravidlech takže bych řekl že to je všecko FK.
Další absolutní nesmysl vycucaný z paty kdo ví koho je "Doplňuje se ve stoje" když mám zakázáno stat a mám doplňovat tak co asi. V pravidlech to neni takže to jsou všechno Freekilly.
- Greennovis
- Amatér
[Vyřešeno] Cancer jmenem nepřímá cesta
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cancer jmenem nepřímá cesta
¨Greennovis píše:Nevym ktery uplne vylizany bezmozkya duty clovek to vymyslel. A pochybuju že to je oficialni pravidlo, Jenom neco co si nejaky admin vymyslel aby mohl zabijet za vsechno mozne.
Tím, že tu budeš nadávat Ti nikdo nepomůže, stačí to napsat v klidu.
Greennovis píše:Nepřímá cesta WTF????????
Ano, skok, čup, walkování je zdržování --> tímpádem tě mají zabít. Každopádně když máte jít třeba z cely na čáru + když nemáte zákazy a je tam zábradlí, které můžeš přeskočit a ty ho přeskočíš tak Tě zabít nemůžou protože si si to zkrátil. Ale když máš zákazy tak do přeskočit nemůžeš.
Greennovis píše:WTF????? To ktery idiot vymyslel toto??? Co to je za bullshit pls??? Muze mi to nekdo objasnit tohle??? Nepřímá cesta? Jakože když nejsou zakazy tak mužu skakat cupet boxovat jak chcu a ne ze nejaci choboti pulku lidi vystřílí za takovou kravinu co si vycucali z prdele.
Takhle se to hraje, a ty to tvýma nadávkama nezměníš.
Greennovis píše:A hlavně, to vůbec neni nikde v pravidlech takže bych řekl že to je všecko FK.
FreeKilly to nejsou, když máte zákaz stát a máte doplňovat tak nikdy jinak než ve stoje.
-
Yami - Zkušený
Tak proč takové podstatné věci nejsou v pravidlech?
- Greennovis
- Amatér
Protože tam je daleko více a více podstatnějších věcí.
V těchto stručný pravidlech je vše podstatné.
V těchto stručný pravidlech je vše podstatné.
-
Yami - Zkušený
Nic se měnit nebude ani pravidla. Pravidla mají být stručná a jasná a to také jsou, pochopíš z nich základ hry. Zbytek již pochytíš na serveru.. dostaneš za to kill 1x, 2x, 3x, 4x,... ale zapamatuješ si to, že je to tak a tak.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Greennovis píše:Tak proč takové podstatné věci nejsou v pravidlech?
Pravidla sú spísané iba stručne ako už povedal DarkMouse ale keď sa chceš dozvedieť viac je tu toto fórum (jailbreak-servery-f957.html) kde má skoro všetky doplňujúce pravidlá napísané.

-
Kr4it - Pokročilý
• Stránka 1 z 1