Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Jailbreaks / Elwyn

Příspěvekod Elwyn » 29 črc 2016, 14:06 VIP

Nick v hre: Elwyn
Nick na fóre: Elwyn
Profil na fóre: elwyn-u28608.html
Vek: 18 (20.12 = 19)
Steam nick: grasshopperadc
SID: STEAM_0:0:80482310
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=48949
Nejaké prehrešky: žiadny baník
Niečo o sebe: Volám sa Michal. Mám 18 rokov. V decembri oslavujem 19-ku. V septembri nastupujem do 4 ročníka, no bohužiaľ školu mám päť-ročnú čiže maturita ma našťastie ešte nečaká. Milujem motorky, sám jednu mám a jazdím jak drak :lol: , škoda že nikto nejazdní na mne (if u know what i mean ;) :lol: :twisted: ), rád posilujem (pernametnka 70 na 2 mesiace, im to drbe), som dobrovoľný hasič, hrávam CS-ko a tak no. Myslím že som slušný, kľudný a typický flegmatik. A milujem humor !
Prečo práve ja ?: Skúsenosti mám, hlavu nato mám. Som na GS dlhoooooo. Bol som CS support kapitán, CHH furienu + PP, admin na furienie (heroy ma naberal), na knife (ešte za čias "SA" to si fakt nepamätám meno), na HNS (Stenly ma naberal), kinderman ma už zrušil dááávno, na DR (VolumeCZ) a potom naposledy to bolo JBs (Spinnie a FUik) a na GO JBs ma tuším nahadzoval garlin + PP JBs GO a to by bolo asi všetko. V supporte som furt, s amx skusenosti teda logicky mám, aj s banlistom, práva 3 na TS a to je asi všetky moje skúsenosti a praxe. Dúfam, že mi dáte šancu. Na JB sa admin na servery zíde vždy, kedže stále tam hráči pokúšajú a robia nezbedy.

Na viac hriechov si už nepamätám. Amen

edit by Roxtedy: (y) Palec hore za originalnu ziadost ;)
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Zamítnuto] Jailbreaks / Elwyn

od Rumcajz » 29 črc 2016, 14:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreaks / Elwyn

Příspěvekod JayoX » 29 črc 2016, 17:23 VIP

Když jsi se posledně nechával asi po 14 dnech s právama odebrat napsal jsi nám toto:

Iné priority, už som z toho vyrástol, hrať hry ma nebaví + prosím napíšte ma na black list nech ma to sem už neláka a začnem poriadne žiť

Takhle jednoduchý to mít nebudeš.

Zamítnuto.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Jailbreaks / Elwyn

Příspěvekod Elwyn » 06 srp 2016, 00:00 VIP

Bolo to po mesiaci, viem že čo som písal ale príde mi divné, že som zamietnutý vlastne za takú blbosť a ešte k tomu ja. Nehovorím že som boh, ale som tu nejaký ten piatok, rozdal XY banov všetky oprávnené, strávil ako admin miliony sekund na servery zadarmo, dokonca som aj jak dement otvaral a stahoval screeny a dema v PP a pozeral to a riešil, pomohol som tu zas XY ľudom, mám tu asi 2000 príspevkov, všetko zmysluplné a z toho 80% rady a návody čo som pomohol riešiť problémy hráčom aby mohli hrať v klude na GS. Vytvoril desiatky tutoriálov neviem čo všetko a dostanem tu jak najväčší hriešnik odozvu že tak jednoduché to mať nebudeš. Na JB som robil testy asi 4 krát a zakaždým to spravil, vlastne zakaždým som prešiel hneď na každú sekciu. To že mám hovno povahu a nikde nevydržím veľa je pravdaže moja chyba a môj zlozvyk. Ale vypomáhať dokiaľ ma to baví na servery zadarmo si myslím že nie je problém. Ak je problém nahodiť jedno SID do databázy tak to pardon teda. Ako keby som vybanoval celý server. Vaša volba. Peace.
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod JayoX » 06 srp 2016, 02:11 VIP

Já ti to nezamítl permanentně. Očividně sis myslel, že se tu jen tak znovu objevíš a hned dostaneš práva. Tak to jsi se spletl, můžeš mít 52682828 příspěvků a 7365466829 tutoriálů, ale tvůj příspěvek mě jen utvrdil v tom, že jsem se rozhodl správně... :)
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Elwyn » 06 srp 2016, 11:04 VIP

Aha aha, za dobrotu na žebrotu. Jasné že myslel, ja si to priznam, nie ale len tak, normálne spravím testy a všetko ako má byť. Ale tak očividne to majú všetci v piči. Nevieš vôbec koľko som tu vyjebal času. Nejaký Jayox, kto vlastne si. V živote som ťa tu nevidel a si HLSA.

JayoX píše:Když jsi se posledně nechával asi po 14 dnech s právama odebrat napsal jsi nám toto:

Iné priority, už som z toho vyrástol, hrať hry ma nebaví + prosím napíšte ma na black list nech ma to sem už neláka a začnem poriadne žiť

Takhle jednoduchý to mít nebudeš.

Zamítnuto.

A neoznačuj sa tam "nám", to som písal vedeniu a vtedy HLSA-čkam a nie tebe. Ty si vtedy bol akurát tak žiadateľ o práva maximálne. Nejaký Jayox, kto vlastne si :lol:

Ale pravdaže ja zo seba tiež šaška robiť nebudem, chcel som len pomôcť ako vždy. Robíte tu z toho jak keby to bola neviem aká robota, pritom to každý robí zadarmo a vo voľnom čase. Čo by ste sa mali k takým ľudom uplne inak chovať. Neviem či po novom sa tu dostáva 10 e na hodinu. Môžeš si svoje práva nechať, nepotrebujem to. Len som mal znova čas cez prázdniny, tak som myslel že vypomôžem. Ale to by tu nemohlo byť toľko tupých hláv. Cmuk

E. Jayo: Papapa :-*
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Nábory Adminů