Vše ohledně kategorie serverů: Jump Servery

Hook, přidání map, výpadky serveru.

Příspěvekod Abe » 06 srp 2016, 12:30

Dobrý den, na váš jump server chodím skákat již nějaký ten rok a chybí tam plno map. Bylo by fajn server zase trochu oživit i novýma mapama, velice rád napíšu o jaké mapy se jedná, aby si je zahrál každý i méně zdatný jumper.
Po zvolení některé z mapy se občas ozve jakýsi anticheat a server spadne a to i v případě po zvolení některé z map.
Hook - dost lidí využívá hook bug k lepšímu času dané mapy což je nefér vůči lidem co se snaží dát co nejlepší čas pěkně poctivě, rád bych tímto požádal o zrušení hooko na jump serveru. NC tam bohatě stačí, popřípadě o opravu onoho bugu.
Mazání topek každý měsíc ? Stačí bud jednou ročně nebo vůbec. Doufám, že se to pohne směrem kupředu a konečně se po dlouhé době dočkáme nějaké té změny. Děkuji s pozdravem Abe
Abe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Hook, přidání map, výpadky serveru.

od Rumcajz » 06 srp 2016, 12:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hook, přidání map, výpadky serveru.

Příspěvekod lamerko1993 » 13 srp 2016, 16:29

Myslím si že Abe tu popsal 3 největší problémy jump serveru, které je ale třeba vyřešit a zpříjemnit tím prostředí hráčům.
Počet map na serveru je nízký a díky tomu se často opakují ty samé mapy i několikrát denně. Rozšíření by určitě prospělo, ale zase ne moc velké. Existuje spousty neoficiálních map, které jsou dobré a zajímavé. Map pack se nemusí skládat jen z oficiálních z xj.
Hook je dobrá pomůcka a byl bych radši kdyby zůstal, ale pokud se neopraví bug při kterém se hook využívá pro lepší startovní pozici na mapě (hráč se díky němu od startu může vystřelit) tak bych byl stejně jako Abe pro smazání hooku a ponechání jen příkazu /nc.
Třetí věc je neustálé mazání topky. Jump je postaven na soutěživosti mezi hráči a stálém zlepšováním svého času. Mazáním topky je nám tato snaha překonat toho před námy odebrána, protože víme, že do měsíce bude zase topka prázdná. Za mně (poté co se vyřeší problém s hookem) ponechat topku bez mazání.

Na bhop server moc nechodím a pokud je to tam stejné jako na jump tak by bylo třeba to řešit i tam.

S pozdravem lamer.
HJ Distance: 253.931518 Maxspeed: 321.963134 (47.755) Prestrafe: 274.207672 Strafes: 7 Sync: 72
lamerko1993
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Hook, přidání map, výpadky serveru.

Příspěvekod Karmik66 » 14 srp 2016, 14:58 VIP

Hlavně mi netvrďte, že za den se stačí odehrát všech 180 map.... Podle mě jich tam je víc než dost, si myslím.
Pokud máte něco konkrétnějšího, můžete mi napsat, jaké mapy a proč přidat/odebrat. Jinak si myslím, že není potřeba toto řešit.

Ohledně hook-bugu víme, pracujeme na tom, na výpadcích serveru taktéž.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Jump Servery