• Stránka 1 z 1
Streda
Zdravím,
simon si hrá svoju hru a ideme na futbal. Simon povie: "Choďte na stredovú čiaru na futbale." To splníme bez okolkov. Následne Simon povie: "Doplňujte automaticky bližšie k strede." Áno, k strede. Ja som zareagoval:"A kde je streda?" bez toho aby som sa pohol z miesta kde som stál. Simon ma následne zložil. Keď som sa spýtal že kde je streda, simon reagoval, že logicky mám doplniť ku stredu.
Nuž teda k mojej otázke: Konal Simon správne alebo dal FK?
S pozdravom,
Mess
simon si hrá svoju hru a ideme na futbal. Simon povie: "Choďte na stredovú čiaru na futbale." To splníme bez okolkov. Následne Simon povie: "Doplňujte automaticky bližšie k strede." Áno, k strede. Ja som zareagoval:"A kde je streda?" bez toho aby som sa pohol z miesta kde som stál. Simon ma následne zložil. Keď som sa spýtal že kde je streda, simon reagoval, že logicky mám doplniť ku stredu.
S pozdravom,
Mess

-
MessWithTheBest - Zkušený
Re: Streda
MessWithTheBest píše:Zdravím,
S pozdravom,
Mess
Ahoj,
Simon konal naprosto správně a to co ty říkaš je slovičkaření, nevím co se ti na tom nezdá...
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Re: Streda
Dal bych ti ban za slovíčkaření.
Takoví jako ty kazí celý JB a myslí si, jak nejsou chytří. Jako by všichni byli zvědaví, že se ve škole naučili nový význam jednoho slova
Takoví jako ty kazí celý JB a myslí si, jak nejsou chytří. Jako by všichni byli zvědaví, že se ve škole naučili nový význam jednoho slova

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1