• Stránka 1 z 1
Public 1.
Zdravím.
Chcel by som od vedenia GS,alebo od niekoho kto spravuje pub.1 požiadať o to -
Aby sa na servery zmenili mapy.
Žiadám Vás o pridanie trainu a cobblestonu za prodigy a aztec.
Zabudol som spraviť screen na servery z chatu ale väčšina bola zato,že by chceli train. V poslednom čase train sa nedá nominovať a ani som nezaregistroval zmenu na train.Sám neviem či je to pravda,že ju vymazali alebo nie.Čo sa týka mapy prodigy,je to totalny cancer,nelogická mapa,veľmi preefektovaná.
Preto prosím vedenie GS,aby si toto prečitalo a skúsilo porozmýšľať nad tým,či by sa to nedalo zmeniť.
Pekný den praje košičan.
Chcel by som od vedenia GS,alebo od niekoho kto spravuje pub.1 požiadať o to -
Aby sa na servery zmenili mapy.
Žiadám Vás o pridanie trainu a cobblestonu za prodigy a aztec.
Zabudol som spraviť screen na servery z chatu ale väčšina bola zato,že by chceli train. V poslednom čase train sa nedá nominovať a ani som nezaregistroval zmenu na train.Sám neviem či je to pravda,že ju vymazali alebo nie.Čo sa týka mapy prodigy,je to totalny cancer,nelogická mapa,veľmi preefektovaná.
Preto prosím vedenie GS,aby si toto prečitalo a skúsilo porozmýšľať nad tým,či by sa to nedalo zmeniť.
Pekný den praje košičan.
- kosicankoo
- Kolemjdoucí
Re: Public 1.
s určitosťou súhlasím s košičanom a radi by sme uvítali nové mapy na Publicu 1. Každý pomaly druhý hráč nadáva, že prečo sa stále hrajú tie isté mapy, a prečo nepríde zmena. Chcelo by to urobiť malý experiment s tými mapami, a predsa to skúsiť. Na príklad, ked admin dem0 alebo W1 navotuje , či nechceme dať de_train, tak výsledok hlasovania bolo 90:10. Myslím si, že stojí to za to, aby sa to predsa len skúsilo s tými mapami.Jednalo by sa hlavne o mapy : de_cbble ; de_tuscan ; de_train.
Neuškodilo by troška zmeniť ten stereotyp? Predsa hráčov bude viac baviť nové mapy, aby sa ich postupne naučili a spoznávali nové a nové mapy.
Poprosím o skorú odpoved, a rozhodnutie v kladné vybavenie.
S pozdravom Váš hrač Brazo.
Neuškodilo by troška zmeniť ten stereotyp? Predsa hráčov bude viac baviť nové mapy, aby sa ich postupne naučili a spoznávali nové a nové mapy.
Poprosím o skorú odpoved, a rozhodnutie v kladné vybavenie.
S pozdravom Váš hrač Brazo.
Nenávidím ľudí, ktorí berú drogy......Hlavne colníkov.
-
Brazoletna - Amatér
Re: Public 1.
Ahoj.
Změny byli kdysi a do budoucna nejspíše nebudou a ani se zatím žádné neplánujou. Jedná se o to že i když se mapy přidají stejně se budou hrát stále ty stejné mapy, tudíž změna nebude mít skoro žádný vliv na nic ( statistiky ).
Změny byli kdysi a do budoucna nejspíše nebudou a ani se zatím žádné neplánujou. Jedná se o to že i když se mapy přidají stejně se budou hrát stále ty stejné mapy, tudíž změna nebude mít skoro žádný vliv na nic ( statistiky ).

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
• Stránka 1 z 1