• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Časté seknutí hry - Deathrun
Ahoj,už delší dobu mám problém na jednom serveru hry CS 1.6..Problém se vyskytuje na jediném serveru,na ostatních se nevyskytuje.Server:Deathrun .... většinou při spawnu se mi hra absolutně zasekne a mě pak nezbývá nic,než spustit správce úloh a cs vypnout(ve správci úloh je že program neodpovídá) tohle to se však děje častěji.....Někdy se to stane na začátku když jsem na serveru poprvé za den,a někdy i v polovině hry.Takřka a téměř vždy při spawnu... --- jestli vám to pomůže všiml jsem i toho že když se podívám do složky CS 1.6 vytvoří se tam po problému nějaký soubor s názvem (Steam_error.mdmp).... Ještě : když se hra zasekne tak vlastně se sekne i zvuk .... příklad : Jokerovy zvuky - - - v té chvíli se zasekne jak samá hra tak i zvuk(ten zůstane zmražený ve stále stejném oběhu ..... Díky za rady a tipy ...
- Lados
- Kolemjdoucí
[vyriešené] Časté seknutí hry - Deathrun
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Časté seknutí hry - Deathrun
Vymaž súbor config.cfg zo zložky, kde máš nainštalovanú hru a hru znovu spusti.
-
ThePacMan - Zkušený
Bonboniera píše:Vymaž súbor config.cfg zo zložky, kde máš nainštalovanú hru a hru znovu spusti.
Vyšlo to díky moc za radu.
- Lados
- Kolemjdoucí
Bonboniera píše:Vymaž súbor config.cfg zo zložky, kde máš nainštalovanú hru a hru znovu spusti.
můj problém se vrátil.... vypadá to že vymazání toho configu pomohlo ale jen nachvilku .... takže prosím o další rady ?
- Lados
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1