I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Maxipes Fick/JB1

Příspěvekod Seso » 08 srp 2016, 16:59

Situacia: Posledne kolo, simon ma uz iba 2 veznov a tak sa im rozhodol dat futbal, oznacil ich, maxipes bol v teame B, simon strelil na branu ktora bola blizsie a povedal: "Team A pojde pred tycky tejto brany" potom strelil na branu ktora bola obďaleč a povedal to iste, len , ze tam ma ist team B. Maxipes ktory bol v teame B siel pred tycky teamu A a tak som chcel simonovi povedat, at mu da nevyhodu, kedze som nechcel im to pokazit, ze ho hned zabijem, chcel som at si este zahraju futbal, lenze hrac v teame A zrazu spravil vzburu a tak som automaticky zabil Maxipsa, ktorý bol pred tyckami inej brany ako mal byt, inak by som mu nadrzoval. Na dalsej mape mi dal Maxipes ihned ban k CT. Snazil som sa s nim este dohodnut, ze on bol team B, nie A, no on stale hovoril opak, potom som mu chcel poslat "demo" (HLTV) na tsko, at nemusim zbytocne pridavat pracu inym adminom, no on iba napisal: "daj to na forko rad si to demo pozriem" Pri celom incidente bol aj admin (vedenie) Peto, ktory vsetko videl a dufam, ze to moze ked tak "potvrdit", keby maxipes klamal.

Demo mam iba HLTV, ale aj tam je to vidno, ako bol Maxipes team B a nie team A, ako on sam tvrdi. Demo ma na HLTV nazov: 20312-1608081536-jail_niceshoot_v2.dem.zip a bolo tam dane 08. 08. 15:36

Moj ban: http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=4595
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Vyřešeno] Maxipes Fick/JB1

od Rumcajz » 08 srp 2016, 16:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Maxipes Fick/JB1

Příspěvekod Maxipes » 08 srp 2016, 17:37

Na tom demu sice nejde slyset zvuk, nicmene mas pravdu. Zil jsem v domneni, ze jsem v tymu A, proto jsem sel k opacne tycce. Po zmene mapy ti Peto kontroloval mikrofon, pricemz jsi mu odpovedel sarkastickou poznamkou, tak jsem te zabanoval. Neopravnene, za coz se ti omlouvam a davam ti UB.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Maxipes Fick/JB1

Příspěvekod JayoX » 08 srp 2016, 17:42 VIP

Vyřešeno, stížnost oprávněná.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy