I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] PEto/JB1

Příspěvekod JimCarry » 08 srp 2016, 15:36 VIP

Zdravím,
hrala sa mapa jb_oasis_prefinal2 a simon Vieruška poslal väzňov na červené políčko. Následne dala príkaz, aby sa nalepili na mrežu, ktorá je aj vstupom do bludiska. Ako jediný príkaz splnil hráč Dominikkriz. Ja som hneď zabil hráča, ktorý to nesplnil a potom som povedal simonovi Vieruška, že by som mal zabiť aj ostatných, keďže ho tiež nesplnili rovnako, ako mŕtvy hráč. Simon Vieruška mi povedala, že nech ich zabijem ak som si 100% istý. Ja som ich teda zabil a vtom ma hráč PEto (bio IG) grabol, že prečo som ho zabil, keď sa tam z boku nedalo dostať. Ja som mu povedal, že tam mal miesta dosť a že tam mohol ísť. On ma pleskol o zem a prehodil.

(21:00+-) Demo posielam len z hltv, no myslím, že si to PEto skvelo pamätá a môžeme to takto vyriešiť.

Zaujíma ma teda, kto pochybil v tejto situácií. Či ja , že som mu dal neoprávnený FK, alebo on, či mi dal neoprávnený prehoz. Ak bola chyba na mojej strane, ospravedlňujem sa. Ak na PEtovej, rád by som bol za nejakú reakciu.
Ďakujem,
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

[Vyriešené] PEto/JB1

od Rumcajz » 08 srp 2016, 15:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PEto/JB1

Příspěvekod PEto » 08 srp 2016, 20:59

Pokud je tam takovej bug že tě to nepustí na mříž i když seš upe u ní, není to chyba nikoho. Logicky dostaneš kill protože to vypadá že si to neudělal a logicky se naštveš na FK protože si to udělal ale nešlo to. Nevidím důvod proč by si sám od sebe měl jít na druhou stranu. Jedině že by ti to Simon řekl.
by Awee

Ban si nedostal len z toho dovodu, ze FK si mi nedal, kedze ja som medzitym odstupil od tej steny, ale to si ty nevidel. Preto som sa ta aj pytal, preco si ma zabil a tvoja odpoved znela, ze preto lebo som nebol na mrezi. Po vysvetleni, preco sa tam nedalo ist si povedal, ze som mal prejst na druhu stranu, co je uplna blbost.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod JimCarry » 08 srp 2016, 21:12 VIP

Nerozumiem, čo to je presne za bug. Ja na tej mape vidím mrežu vstavanú do drevenej zárubne, ktorá vytŕča z bokov. Ty si dostal príkaz nalepiť sa na tú mrežu a nie na žiadnu stenu. Ten príkaz si nesplnil, tak nerozumiem, prečo sa to chce nazývať ako bug. Príde mi to ako situácia, v ktorej máš ísť na zadnú stenu. Miesto je na ľavej časti steny, no ty sa postavíš na pravú bočnú stenu a doplňuješ k zadnej. Nie si na mieste určenom simonom a neškodí ti žiadny bug.

JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod JimCarry » 10 srp 2016, 10:20 VIP

PEto píše:Po vysvetleni, preco sa tam nedalo ist si povedal, ze som mal prejst na druhu stranu, co je uplna blbost.

Dodatok: Čo je na tom blbosť? Keď si bol na červenom políčku, sám si sa rozhodol, že pôjdeš k tomu kraju, z ktorého vytŕča zárubňa. Logicky a bez žiadneho bugu ťa to na mrežu nepustilo, stále si bol na červenom políčku. Mohol si bez problému spraviť 4 kroky a splniť príkaz simona.

JimCarry
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyriešené] PEto/JB1

Příspěvekod JimCarry » 21 srp 2016, 12:15 VIP

Vyriešené? Takže ak dobre chápem, keď nesplním príkaz simona, stačí to zhodiť na bug.

JimCarry
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyriešené] PEto/JB1

Příspěvekod JimCarry » 31 srp 2016, 19:31 VIP

Ospravedlňujem sa, ale rád by som počul reakciu na moju odpoveď a nejaké komplexné zhodnotenie sťažnosti predtým, ako ju len tak zamknete.

JimCarry
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy