• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik / JailBreak / Zejn
Nick ve hře : Zejn
Nick na fóru : Zejn
Odkaz na profil :
Věk : 14
Odkaz na profil GS : ucp.php?i=173 (Promiťe ale zatím nevím jak mám získat odkaz na profil)
Odkaz na můj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=882109
SteamID : STEAM_0:0:160764395
Sekce , kde chci akademika : JailBreak
Proč chci akademika : Admini mají občas hodně práce a všechno nestíhají tak jsem se rozhodl stát se akademikem a pomoct jim v práci a také nesnáším lidi s Voice Changerem , SpeedHackem atd .... a pomocí sbírání bodů se chci dostat do řad adminů a pomáhat lidem na serveru. A také chci udržovat v chodu náš milovaný Gamesites.cz.
Moje prohřešky na GS nebo jiné : Mám jen jeden prohřešek jenomže to hrál můj mladší bratr tak dal MultiFreeKill s nickem Stan tak za to se omlouvám.
Hodně jsem ho naštval tak pozdě večer když už jsem spal zapl PC a můj steam (zná moje heslo mám jeho Euro Truck simulator on to má rád) zapl CSko a dal MFK. Děkuji za pochopení.
Byl jsem už někdy akademik / admin na GS ? Né ještě nikdy jsem nebyl.
Nick na fóru : Zejn
Odkaz na profil :
Věk : 14
Odkaz na profil GS : ucp.php?i=173 (Promiťe ale zatím nevím jak mám získat odkaz na profil)
Odkaz na můj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=882109
SteamID : STEAM_0:0:160764395
Sekce , kde chci akademika : JailBreak
Proč chci akademika : Admini mají občas hodně práce a všechno nestíhají tak jsem se rozhodl stát se akademikem a pomoct jim v práci a také nesnáším lidi s Voice Changerem , SpeedHackem atd .... a pomocí sbírání bodů se chci dostat do řad adminů a pomáhat lidem na serveru. A také chci udržovat v chodu náš milovaný Gamesites.cz.
Moje prohřešky na GS nebo jiné : Mám jen jeden prohřešek jenomže to hrál můj mladší bratr tak dal MultiFreeKill s nickem Stan tak za to se omlouvám.
Hodně jsem ho naštval tak pozdě večer když už jsem spal zapl PC a můj steam (zná moje heslo mám jeho Euro Truck simulator on to má rád) zapl CSko a dal MFK. Děkuji za pochopení.
Byl jsem už někdy akademik / admin na GS ? Né ještě nikdy jsem nebyl.
-
Zejn - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Akademik / JailBreak / Zejn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik / JailBreak / Zejn
Odkaz na můj GS profil : zejn-u50463.html
-
Zejn - Kolemjdoucí
Re: Akademik / JailBreak / Zejn
Měsíc ještě neuběhnul. A další věc je ta, že ty jsi vypil elixír mládí? Žes najednou se snížil ze 17 let na 14 let.
Zajímavý.
Zmtnt.
Zajímavý.
Zmtnt.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1