• Stránka 1 z 1
[pc] Problemy :D
Zdravím někdy mám problém. Když si chci pustit nějaký film,něco na ytb nebo stream tak kliknu na celou obrazovku a dá se mi to jen tak http://prnt.sc/c38l7v dlouho mi to nedělalo až teď zas
Mám win 10
Další problém je v steamu jak tam je ten webový prohlížeč. Vše je oukej, ale prostě se mi nechcou načíst streamy na twitchi. Ptal sem se ostatních steam hráčů a jim to funguje. Internet mam super tak nevím proč

Další problém je v steamu jak tam je ten webový prohlížeč. Vše je oukej, ale prostě se mi nechcou načíst streamy na twitchi. Ptal sem se ostatních steam hráčů a jim to funguje. Internet mam super tak nevím proč
-
nerochudic - Zkušený
[pc] Problemy :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problemy :D
Ještě otázka. Je možné když mám málo místa na disku, že je kvůli tomu pomalejší pc? Kdybych třeba odstranil GTA5 (50GB cca) mohl by být pc rychlejší?
-
nerochudic - Zkušený
Zdravím.
⌦ Při sledování stiskni F11
⌦ Steam - Nastavení - Účet - uprostřed obrazovky Beta účast - Změnit - označ Steam Beta update
⌦ PC není pomalejší kvůli 50gb navíc, radči projed PC antivirem jestli tam nemáš podnájemníky a použij i Ccleaner ten ti odstraní zbytečné nepoužívané programy atd..
na celou obrazovku a dá se mi to jen tak
⌦ Při sledování stiskni F11
ale prostě se mi nechcou načíst streamy na twitchi.
⌦ Steam - Nastavení - Účet - uprostřed obrazovky Beta účast - Změnit - označ Steam Beta update
málo místa na disku, že je kvůli tomu pomalejší pc
⌦ PC není pomalejší kvůli 50gb navíc, radči projed PC antivirem jestli tam nemáš podnájemníky a použij i Ccleaner ten ti odstraní zbytečné nepoužívané programy atd..

-
Taygete - Mistr Yoda
Děkuji za rady. Můžete lock
-
nerochudic - Zkušený
• Stránka 1 z 1