Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Moje mezery v pravidlách

Příspěvekod lofeNN » 05 srp 2016, 15:23

Zdravím, mám pár otázek na pravidla, a kdyby jste mi je mohli objasnit, byl bych vážně moc rád :D

1) Simon řekne "Po otevření celk pujdete v čupě do boxu na zadní stěnu" hráči jdou na zadní stěnu, pár jich stojí, ale většina čupí, koho má simon zabít ? Ty co čupí nebo ty co stojí ?

2) Simon řekne "Zahrajeme si na simona... simon říká všechny příkazy a zákazy platí" dále simon řekne.." Simon přejmenovává simona na deštník, deštník říká všechny příkazy a zákazy platí"..."Deštník přejmenovává deštník na obraz" "Obraz říká skočte" -> Mají vězni skočit ? Nebo se nadále hraje "deštník" ?

3) Hraje se mapa "ail_justice_brgames" a jak tam máte to KZ, tak by mne zajímalo toto : Když simon řekne, postavte se na 1. stupínek KZ, ten kdo bude jako první na konci toho kz, tak má PP..."Simon ještě dodá "Zakazuji podvádět" Hráč spadne na pátém bloku, ale nejde na první blok, ale rovnou na druhý... bere se to jako podvádění ?

4) Když si vězen požádá o mikrofon, tak má rovnou mluvit o FK/Demenci CT ? Nebo může mluvit o všem, co se týká hry ?
Slušnost je poděkovat a poprosit ...!!
lofeNN
Pokročilý
Pokročilý

Moje mezery v pravidlách

od Rumcajz » 05 srp 2016, 15:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Moje mezery v pravidlách

Příspěvekod JimCarry » 07 srp 2016, 00:23 VIP

Simon nemusí hovoriť všetko platí ani pri začatí/ukončení. Záleží len na tom, či chce, aby platili predošlé príkazy/zákazy. Ak áno, tak pri začatí/ukončení to povie. Pri premenovaní simona sa žiadna hra nezačína ani neukončuje, len sa modifikuje. Tým pádom netreba hovoriť všetko platí vôbec, keďže sa stále jedná o tú istú hru.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 srp 2016, 10:06

1. Má zabít ty co stojí. Řekl aby šli v čupě.
2. Mají skočit.
3. Ano, hráč podváděl aby si to urychlil.
4. Když si hráč požádá o mic, má mluvit POUZE O FK. Demenci CT vymyslel nějakej dement a není to pravda!
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Leviatan » 09 srp 2016, 12:59 VIP

1. Hraci maju ist v cupe na zadnu stenu, ak nemaju zakazy na zadnej stene si mozu robit co chcu, cize aj stat aj cupiet.
Obrázek
Leviatan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod dominikkriz2323 » 09 srp 2016, 22:04

Leviatan píše:1. Hraci maju ist v cupe na zadnu stenu, ak nemaju zakazy na zadnej stene si mozu robit co chcu, cize aj stat aj cupiet.

Na tu stěnu mají jít v čupě. Na stěně můžou zůstat čupět nebo se můžou postavit, pokud samozřejmě nemají zákazy.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
dominikkriz2323
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery