• Stránka 1 z 1
UNBAN
Dobrý den Jsem Minulý hráč vašeho skyblocku ...a dříve jsem hrál na účte kde bylo EVIP na vždy...bylo to zhruba před jedním Měsícem. po tom co učet byl zablokován Důvod Banu : Cheaty Konkretne killaura. tak to kamarád na serveru řešil a administrator na serveru mu řekl že je tam možnost když je tam to EVIP na vždy tak je tam možnost Mě unbanovat ale stím že se tam ponechá jen VIP na vždy. což jsem si teď řekl že ano sksím to jelikož se nudím a chtěl bych znová hrát stím že tam budu mít VIP i muj starý is. takže vás prosím o unban s Tím VIP na vždy a se svím starým isem Jméno Zabanované postavu je vivibike . Děkuji A přeji Pěkný Zbytek dne 

-
vivibike - Kolemjdoucí
Re: UNBAN
noblemar píše:Pokud mas evip tak je to rozšíření vip výhod nikoliv samostatná služba, proto s unbanem automaticky zaniká vip i rozšířené evip. Ostrov ti zůstává pokud nebyl wipe.
Takže jestli to chápu správně tak unban bych dostal ale bez EVIP nebo VIP ? dobře nevadí....dejte mi prosím ten unban....s mým /island..a chci se zeptat byla by tam možnost hned si koupit EVIP nebo musím jako normální hráči ? jde mi o to že už tam byli obě VIP....takže jestli bych mohl hned na EVIP....Děkuji Přeji Pěkný den.

-
vivibike - Kolemjdoucí
Re: UNBAN
http://vip.gamesites.cz/public-server-1 ... ctive=bank
Mrkni tady pošli celkovou částku za VIP+EVIP do toho co ti napíše email počítej, že to VIP bude +- do 3 dnů asi.
PS ještě nám tu dej tvůj nick na serveru.
Mrkni tady pošli celkovou částku za VIP+EVIP do toho co ti napíše email počítej, že to VIP bude +- do 3 dnů asi.
PS ještě nám tu dej tvůj nick na serveru.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1