• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Práva na Furien #10
Nick v hře : So What
Nick na fóre : Misha
Profil na fóre : Nevím jak na to..:/
Věk : 17
Steam nick : So What
Steam ID : STEAM_0:0:49732014
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11761
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Teďka ne jsem člověk který je slušný,možná se nějaké najedou a k tomu se vyjádřím..Možná když mi bylo méně roků..
DD https://www.gamesites.cz/amxban/Jailbre ... p?bid=1592 Zde jsem našel jeden..Odůvodnění : Dostal jsem BAN z Důvodu Demence Simona..Simon..V jednom kole řekl že máme jít na na zadní stěnu..Tak jsem šel na zadní stěnu boxu..A když jsem tam došel tak mi dali kill..Dalši kolo mi dali MIC a když jsem jim to snažil vysvětlit tak došlo k hádce a záměrně mě vyprovokoval..
Niečo o sebe : Jmenuji se Michal,mám 17 let..Žiju v ČR a přesněji na Moravě v Olomouckém kraji..Moc rád hraji CS-1.6 a mezi oblíbené módy patří FURIEN <3 a JailBreak <3 .. Rád jezdím na kole a fotím přírodu,chodím ven ze psem a rodinou,miluju tuning,rychlé auta,DRIFT..Jsem hodný šikovný klučina na práci..Milujem zemědělskou techniku..Counter Strike hraji od 6-ti let..Dále hraji také League Of Legends ale velmi mírně přestává mě to bavit..Radšej CS..Tenhle portál se mi velmi líbí..Zaujal mě velmi přijemný tým Adminů a také vedení..jsem rád že jsem našel tenhle portál..
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci se postavit zlým hráčům kteří znečišťují servery GS...A chci pomoct ostatním hráčům k lepšímu hraní a užívání si hry s ůsměvem..
Pokuď něco tu musí ještě být tak mi to prosím napište...
++ Nemám profil kvůli právům..Mám tu ještě jeden jen si nepamatuji jméno a ten je dlouho starý tak jsem si udělal nový..
++ Když něco bude chybět tak SPLNÍM a ozvu se opět se žádostí za měsíc..
Nick na fóre : Misha
Profil na fóre : Nevím jak na to..:/
Věk : 17
Steam nick : So What
Steam ID : STEAM_0:0:49732014
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11761
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Teďka ne jsem člověk který je slušný,možná se nějaké najedou a k tomu se vyjádřím..Možná když mi bylo méně roků..

Niečo o sebe : Jmenuji se Michal,mám 17 let..Žiju v ČR a přesněji na Moravě v Olomouckém kraji..Moc rád hraji CS-1.6 a mezi oblíbené módy patří FURIEN <3 a JailBreak <3 .. Rád jezdím na kole a fotím přírodu,chodím ven ze psem a rodinou,miluju tuning,rychlé auta,DRIFT..Jsem hodný šikovný klučina na práci..Milujem zemědělskou techniku..Counter Strike hraji od 6-ti let..Dále hraji také League Of Legends ale velmi mírně přestává mě to bavit..Radšej CS..Tenhle portál se mi velmi líbí..Zaujal mě velmi přijemný tým Adminů a také vedení..jsem rád že jsem našel tenhle portál..

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci se postavit zlým hráčům kteří znečišťují servery GS...A chci pomoct ostatním hráčům k lepšímu hraní a užívání si hry s ůsměvem..

Pokuď něco tu musí ještě být tak mi to prosím napište...
++ Nemám profil kvůli právům..Mám tu ještě jeden jen si nepamatuji jméno a ten je dlouho starý tak jsem si udělal nový..
++ Když něco bude chybět tak SPLNÍM a ozvu se opět se žádostí za měsíc..
yooK
-
Misha - Pokročilý
[Zamítnuto]Práva na Furien #10
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Práva na Furien #10
Tvůj chat se mi vůbec nelíbí, urážky na hráče a podobné.
Udělej si akademii, zlepši své chování na serveru a pak bychom to mohli zkusit.
Udělej si akademii, zlepši své chování na serveru a pak bychom to mohli zkusit.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto]Práva na Furien #10
Nemůžu dostat zkušební dobu(1měsiac)a podle chování zrušení / prodloužení?
Jen se ptám!!
+kam si napsát o akademii?
Jen se ptám!!
+kam si napsát o akademii?
yooK
-
Misha - Pokročilý
Re: [Zamítnuto]Práva na Furien #10
prihlasky-f902.html
Vetší šance na admin práva máš přes akademii, do akademie posíláme hráče kteří mají nějaké nedostatky jako ty například.
Takže pokud stojíš o práva tak to pro tebe nebude problém.
Vetší šance na admin práva máš přes akademii, do akademie posíláme hráče kteří mají nějaké nedostatky jako ty například.
Takže pokud stojíš o práva tak to pro tebe nebude problém.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1