I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[VYŘEŠENO]nejkulatoulinkatejsi / dust2 only 3

Příspěvekod jex » 11 srp 2016, 12:21

Ahoj,

1. Nás spor vznikl po tom, co výše zmíněný admin nutil posledního CT do defusu (proti bylo 5 nebo 6 T, čili bez šance). Vyjádřil jsem se k tomu, že je nesmysl nutit tohoto hráče do defusu, když proti němu tolik hráčů. Bylo mi řečeno, že to je v pravidlech, že musí. Což je asi pravda, nicméně toto pravidlo prosazovat za každou cenu je podle mě hloupé. Člověk nemusí mít VIP a chce například pošetřit zbraň na další kolo, hlavně když je over a T vyhrávají jedno kolo za druhým, což byl tento případ.

Slušně jsem poznamenal, že s tim nesouhlasím a že je to hloupé a že to nemusí prosazovat za každou cenu. On mi napsal, že musí, že je admin. Nehodlal o tom diskutovat a dostal jsem slay. To už mě dopálilo a napsal jsem mu, že je trapáček. Dostal jsem kick a následně i ban na chat. Prakticky za pravdu a za nic. Bez chatu se objedu, ale co mě dopálilo, je arogance výše zmíněného admina a neschopnost se vžít do situace hráče, který nemá vip a je na druhé straně overu. (jeho to pochopitelně asi netrápilo, když hrál za T).

Občas by to možná chtělo doslovně nebazírovat na pravidlech a trochu přitlačit na myšlení.

2. Screeny/demo nemám, nežádám potrestání, jen by možná byla na místě domluva.
jex
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[VYŘEŠENO]nejkulatoulinkatejsi / dust2 only 3

od Rumcajz » 11 srp 2016, 12:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nejkulatoulinkatejsi / dust2 only 3

Příspěvekod Seweee » 11 srp 2016, 12:53

Ahoj, takže, byl plant, kdy poslední CT nešel defus, proto jsem napsal na sklo "CT DEFUS". To se ti asi nelíbilo, tak jsi mi následující kolo napsal, jestli to není mimo, aby jeden šel proti 6. Na to jsem Ti odepsal, že to je v pravidlech. Napsal jsi, že to jsou pěkně hloupá pravidla. Já na to pouze napsal : "nj". Ty jsi psal, že šetří zbraň, kdy na to jsem Ti odvětil, že nemůže. Opět jsi napsal, že hloupy pravidla, já napsal pouze : "nj". Poté už jsi začal pouze provokovat, jestli jezdím 50, že jsem šašek, nemyslící člověk, že mi je 15, že jsem trapáček atd.. Na to jsem Tě několikrát upozornil, ať toho necháš, což jsi neudělal a neustále provokoval. Za Tvé provokace jsi prvně dostal slay, nepomohlo, poté kick, rovněž nepomohlo. Následně jsem Ti dal ban na chat na 10 minut, za Tvé neustálé provokace.
Pravidla se mají dodržovat, od toho na serverech jsou, jinak by si někteří dělali, co chtěli a kazili tím hru dalším hráčům. Mám pochopení, když někdo má alespoň snahu jít plant/defus, třeba to nestihne, nebo jde defus na špatný plant, což očividně tento hráč neměl a mé upozornění vedlo k Tvým následným provokacím.

Níže je souhrn Tvých provokací a narážek, které mne fakt už přestaly bavit, a proto jsem Ti dal ban.

http://leteckaposta.cz/772429533

Ahoj.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: nejkulatoulinkatejsi / dust2 only 3

Příspěvekod jysi » 11 srp 2016, 13:38 VIP

Ahoj.

Jednoduše, T mají jít plant CT mají jít defuse. Řekl bych že kdyby si projevil alespoň snahu jít ten defuse tak by jsi nebyl niják potrestán a tato situace by nevznikla.
Ze screenů jde jasně vydět tvou snahu akorát urazit či zesměšnit admina který dělal to co je jeho povinností.
Nevidím zde žádný důkaz od tebe který by dokazoval opak toho co zde napsal admin který dodal screeny k banu který dal.

Pokud máš ke stížnosti ještě co dodat máš 48 hodin na vyjádření, po té bude topic locknut. Pokud chceš locknout topic ihned napiš mi PM a topic locknu.

Stížnost zamítám.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Re: [VYŘEŠENO]nejkulatoulinkatejsi / dust2 only 3

Příspěvekod Seweee » 11 srp 2016, 13:41

Jen ještě doplním, že v případě stěžujícího hráče (který byl již mrtvý), se nejednalo o přeživšího, kterého jsem upozornil, tudíž skutečně nechápu jeho následné rozhořčení. Toť ode mě vše.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy