• Stránka 1 z 1
[Přijat] TrEgL1 / Furien / Comeback
Ahoj. Ešte pred tým než začnem písať žiadosť o akademika na Furien servery by som tu chcel napísať pár slov. Som bývalí Admin na GS a prešiel som si už akadémiou. Odobrali ma na moju žiadosť kvôli tomu že som nemal čas, nízka aktivita a pokazil sa mi PC. Lenže to je už minulosť. Dosiahol som toho na GS dosť veľa ako prístup do BL, PPčko a veľa ďalších vecí. Taktiež som dopomohol aj Jump komunite ktorá sa mojím príchodom zlepšila prestavovaním máp atď. Ešte by som tu chcel zmieniť jednu dosť podstatnú vec. Keď som bol cca pred 4-6 mesiacmi ešte Admin všetci si mysleli že mám 17. Áno klamal som o veku ale prešiel som si aj cez akadémiu. Vedenie v tom nevidí problém teda aspoň zatiaľ Dwandy. Takže mám len 14 rokov. Dobre dosť bolo kecania
.

Nick v hre - TrEgL1
Nick na fóre - TrEgL1GeM
Odkaz na profil - tregl1gem-u38302.html
Hádam, že som na toľko inteligentný, že ma zoberiete ako Akademika na prvý krát
. Ahooj
Vek - 14
Steam ID - STEAM_0:0:6571709
Sekcia, kde chcem byť akademik - Furien
Odkaz na môj HLstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=1506
Prečo chcem akademika - Prečo chcem byť akademik ? Je na to dosť veľa dôvodov. Jeden dôvod je ten, že chcem o5 pomôcť Gamesites ako pred rokom hlavne s tými problémovými hráčmi. Dosť som si v poslednej dobe všimol, že na servery F1 nechodí vôbec žiaden Admin jedine sem tam. Lenže to je škoda keďže ten server je vždy full. Mal by tam byť aspoň jeden Admin vždy. Ten druhý je že chcem zbaviť tých dementných hráčov na servery. A asi ten posledný, že chcem byť znova Admin a nechcem klamať o veku tak preto si robím akadémiu znova.
Moje prehrešky na GS nebo inde - Na GS som nikdy nedostal žiaden BAN. Teda neviem o tom keďže som si pozeral GS Banlist. Mimo GS som to už písal dávno. Tento Steam je od kamaráta kúpený a dostal na ňom jeden BAN na mfk. Priložím aj link - http://www.amxbans.com/user/STEAM_0:0:6571709. Bol som vtedy u kamaráta prítomný a nespravil nič zlé. Stalo sa to že jeden nemenovaný hráč dal u CT mfk a v tom sa začala vzbura na JB kde sa obránil a zabil si asi 5 T. Admin usúdil že to bol môj kamarát tak mu dal BAN. Jediné čo môžem dotvrdiť tak dával fakt dementné príkazy tipu zabite to CTčko inak máte kill atď. Viacej som na seba alebo lepšie povedané na moju SIDku nenašiel.
Bol som už CS 1.6 akademik tu na GS? - Áno bol som už na CS 1.6 Akademik ale dostal som sa až na post Admina a potom som pokračoval BL, PPčko, Imunita atď.

Nick v hre - TrEgL1
Nick na fóre - TrEgL1GeM
Odkaz na profil - tregl1gem-u38302.html

Vek - 14
Steam ID - STEAM_0:0:6571709
Sekcia, kde chcem byť akademik - Furien
Odkaz na môj HLstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=1506
Prečo chcem akademika - Prečo chcem byť akademik ? Je na to dosť veľa dôvodov. Jeden dôvod je ten, že chcem o5 pomôcť Gamesites ako pred rokom hlavne s tými problémovými hráčmi. Dosť som si v poslednej dobe všimol, že na servery F1 nechodí vôbec žiaden Admin jedine sem tam. Lenže to je škoda keďže ten server je vždy full. Mal by tam byť aspoň jeden Admin vždy. Ten druhý je že chcem zbaviť tých dementných hráčov na servery. A asi ten posledný, že chcem byť znova Admin a nechcem klamať o veku tak preto si robím akadémiu znova.
Moje prehrešky na GS nebo inde - Na GS som nikdy nedostal žiaden BAN. Teda neviem o tom keďže som si pozeral GS Banlist. Mimo GS som to už písal dávno. Tento Steam je od kamaráta kúpený a dostal na ňom jeden BAN na mfk. Priložím aj link - http://www.amxbans.com/user/STEAM_0:0:6571709. Bol som vtedy u kamaráta prítomný a nespravil nič zlé. Stalo sa to že jeden nemenovaný hráč dal u CT mfk a v tom sa začala vzbura na JB kde sa obránil a zabil si asi 5 T. Admin usúdil že to bol môj kamarát tak mu dal BAN. Jediné čo môžem dotvrdiť tak dával fakt dementné príkazy tipu zabite to CTčko inak máte kill atď. Viacej som na seba alebo lepšie povedané na moju SIDku nenašiel.
Bol som už CS 1.6 akademik tu na GS? - Áno bol som už na CS 1.6 Akademik ale dostal som sa až na post Admina a potom som pokračoval BL, PPčko, Imunita atď.
-
TrEgL1GeM - Mistr
[Přijat] TrEgL1 / Furien / Comeback
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TrEgL1 / Furien / Comeback
A hele, další se nám tady přiznal. No co, cítíš lítost, ale ve skutečnosti mě to nijak nezajímá, mě zajímá jen jedna věc a to je, jestli umíš pracovat jako workoholik a udržíš si akademika. 
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1