Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]ADMIN / F1

Příspěvekod wip3r » 11 srp 2016, 22:27

Nazov: Furien #4 / ;VEaL.

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch (F4)

Nick v hre : ;VEaL.

Nick na fóre : wip3r

Profil na fóre : ucp.php neviem ako sa presne robí, dlho som na GS, nebol väčšinou servery. Keby niečo, viete si má nasť podľa mena! :)
b
Vek : 18

[b]Steam nick :
[/b] DESTROID ;VEaL. ...áno prepáčte ale na STEAME sa neobjavujem kôly FPS.. na STEAME mám 30 MAX.. a na NS 300.. :/

Steam ID :
Ano mám CS 1.6 len mi nejako píše chybu, ak náhle spustím CS 1.6 hňed ho dodám. Nebojte sa, niesom žiadný HACKER atď. je to môj 5 STEAM... a som skúsený.. :)

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=181528

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):Ahoj, nie nemám žiane BAN-y ani nič, ano sem tak som zahrešil, ale to sa už nedá keď každý hráč kempí, nadáva, hackuje atď.. A admini sú k ničomu, lebo máte tu stovky adminov, ktorý nevedia pravidla, neriešia to + nemajú ani 13. Na to si treba dávať pozor. Ale úprimne, bol som adminom na niekoľkých portáloch a chlályli ma.. Viem byť slušný, ale aj spravodlivý.. a chcem napraviť servery k dobrému nie k zlému

Niečo o sebe : Tak ahoj, volám sa Michael, navštevujem GS, už dlhšiu dobu, hrám servery ako AWP/AIM/FURIEN/DM a pod.. Nie som žiadný kid, ak chcete overte to sami.. Chodím na SSOŠ Sez Kropachy. Venujem sa MPS. Grafika, programovanie stránok atď a rád si na odreagovanie zahrám Furien. Čož sa mi zlé hra keď sú tam CAMPERY a podobný hráči. Ochrana serverou není taká aká by mala byť

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ano, jasné, že chcem obraniť server pred HACK-ami... ale ak kempom atď. Väčšina ADMINOU sú k ničomu, je napr. SC. A admin nič, má to naháku. Áno, je pravda, že sa musím znovu poučiť "príkazy konzole" ale ide mi to ešte.. (nejde mi to tak, lebo riešim programovanie, web stránky" atď...

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.

V prípade nejasností ma neváhajte kontaktovať

Ďakujém Vám a chcem Vám pomôcť. Áno bol som AKADEMIKOM, ale nedokončil som to kôly práci!
Ja som to mal dobre, len som to zle napísal!
Dnes mám toľko práce, že sa k nej ani nedostanem.
Obrázek
wip3r
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto]ADMIN / F1

od Rumcajz » 11 srp 2016, 22:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ADMIN / F1

Příspěvekod GrooS » 11 srp 2016, 22:37 VIP

Steam ID : Ano mám CS 1.6 len mi nejako píše chybu, ak náhle spustím CS 1.6 hňed ho dodám. Nebojte sa, niesom žiadný HACKER atď. je to môj 5 STEAM... a som skúsený.. :)

Najít steamID kde není VAC co ? , takto ti to řeknu, určitě neee hele :)
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto]ADMIN / F1

Příspěvekod SpaceNerd » 18 srp 2016, 22:01

Ahoj, kdyz chceš zapnout steam a hrál jsi před Tim non steam resetni si komp melo by to Pomoc :)
Thomas. :) hraju F2- Evip
F1-
Jb1- Evip
Fun-Vip
Zombie m. 3-Evip.
F11 - Evip
Jb7 - Evip
Někdo zahrát nějaký server? Přidejte si mně na Skype: sherif6873 ----> Thomas.
SpaceNerd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů