• Stránka 1 z 1
[Přijat]ReckZb / akademik ? :D
Nick: ReckZb
Proč se chci stát adminem: Môžem byť prínosom lebo som na servery skoro stále a rád radím hráčom, aj keď mi niektorý čo nevedia ani písať lezú na nervy.
Jak dlouho jsem na GS: 3-4 roky
Kolik mi je let: 14,8

Pár slov o sobě: Volám sa Martin, mám 14 rokov a bývam v Bratislave. Rád hrám minecraft a iné hry... Cez školský rok chodím na športové plávanie a baví ma to. Cez prázdniny sedím za PC
Čím můžu být přínosem: Môžem byť prínosom hlavne v pomáhaní novým hráčom ktorý prišli po wipe a majú neskutočne veľa otázok
Moje pomáhanie hráčov by bolo hlavne z hry či už survivalu alebo skyblocku lebo tam rád trávim čas, lepšie než keby som mal môj spomalený Chrome stále otvárať kvôli fórku. Môžem byť prínosom aj pre AT lebo málokedy sa stane že sa niečo deje na servery a neviem o tom
. Ak náhodou v tom probléme nelietam.
Vlastníte originálnu hru minecraftu: áno
A ľúbim Belinka môjho čo mi to prijme
aj Khertysa :*
Proč se chci stát adminem: Môžem byť prínosom lebo som na servery skoro stále a rád radím hráčom, aj keď mi niektorý čo nevedia ani písať lezú na nervy.
Jak dlouho jsem na GS: 3-4 roky
Kolik mi je let: 14,8

Pár slov o sobě: Volám sa Martin, mám 14 rokov a bývam v Bratislave. Rád hrám minecraft a iné hry... Cez školský rok chodím na športové plávanie a baví ma to. Cez prázdniny sedím za PC

Čím můžu být přínosem: Môžem byť prínosom hlavne v pomáhaní novým hráčom ktorý prišli po wipe a majú neskutočne veľa otázok

Vlastníte originálnu hru minecraftu: áno
A ľúbim Belinka môjho čo mi to prijme

Prestal fajčiť.
Prestal piť.
Našiel lásku.
Začal žiť.
Stratil lásku.
Prestal žiť.
Začal fajčiť.
Začal piť....
Prestal piť.
Našiel lásku.