• Stránka 1 z 1
GTA 5
Čaute. Dnes mám narodeniny tak si vravím že by som si kúpil GTA 5 ale neviem sa rozhodnúť.Preto sa vás pýtam. Aký je rozdiel medzi GTA 5 Social Club verziou a GTA 5 Steam verziou? Je to niečo iné čo sa týka hry alebo si na social clube nemôžem pridať priateľov alebo to sú iné servery?
Ďakujem za každú odpoveď.
S pozdravom Dott
Ďakujem za každú odpoveď.
S pozdravom Dott

-
Kr4it - Pokročilý
Re: GTA 5
Hele sice tomu absolutně nerozumím, ale mám GTA V koupené na steamu a než jsem začal hrát, musel jsem se stejně registrovat na social clubu

-
BrooKlyGS - Spamer
Re: GTA 5
Ahoj, když si zakoupíš GTA V přes Steam a spustíš, bude to po tobě chtít vytvoření účtu na Rockstar. Přes účet Rockstar si přidáváš přátele, vytváříš/přidáváš se do Crew atd., takže pokud budeš chtít hrát s někým z tvých přátel na Steamu, tak se jednoduše musíte ještě přidat do přátel na Rockstar a potom se v online hře dostaneš snadno klávesou "Home" do jakési nabídky, kde uvidíš svůj friendlist z tvého účtu Rockstar atd., zároveň můžeš hrát i s někým, kdo hraje na konzoli, jelikož všichni mají své účty na Rockstar. Tudíž žádný rozdíl mezi krabicovou verzí/ Steam verzí/ konzolovou verzí není a servery jsou pořád jedny a ty samý, takže když se napojíš náhodně na server, tak potkáš i konzolisty. Doufám, že jsem to napsala srozumitelně, snažila jsem se to napsat tak, abys to pochopil. 

-
Elveti - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1