• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Stižnost/ I am a Sacrificial lamb
- Název topicu - I am a Sacrificial lamb / capture The Flág 1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
zdravím, může mi tady pan Admin (I am a Sacrificial lamb) říct, proč mi jen tak náhodně dal BAN bez upozornění? kdýž sám vy, že na cizím SPAWNU dáva hlavy protihráčum? nechci s toho dělat ,,drama,, ale chci strůčné vysvětlení.. nedá se hrat když všichní T kempí na CT spawnu a killujou, a k tomu se i ,,admin,, přídá? co to je za system? místo aby banoval ty co dělaji ""spawnKill" a napřed je i k tomu upozornil tak né on hraje dál a necha to tak,
chci DŮKAZ (video toho FK)
2. Důkazy - screenshot / demo
file:///C:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/half-life/cstrike/motd_temp.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
zdravím, může mi tady pan Admin (I am a Sacrificial lamb) říct, proč mi jen tak náhodně dal BAN bez upozornění? kdýž sám vy, že na cizím SPAWNU dáva hlavy protihráčum? nechci s toho dělat ,,drama,, ale chci strůčné vysvětlení.. nedá se hrat když všichní T kempí na CT spawnu a killujou, a k tomu se i ,,admin,, přídá? co to je za system? místo aby banoval ty co dělaji ""spawnKill" a napřed je i k tomu upozornil tak né on hraje dál a necha to tak,
chci DŮKAZ (video toho FK)
2. Důkazy - screenshot / demo
file:///C:/program%20files%20(x86)/steam/steamapps/common/half-life/cstrike/motd_temp.html
-
SiGiii - Spamerův sluha
[Vyřešeno] Stižnost/ I am a Sacrificial lamb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stižnost/ I am a Sacrificial lamb
Tak chlapče za prvé kde máš důkaz mého pochybení?
Za druhé ban jsi dostal za C4 u ct spawnu když jsi ty byl CT a já též a to na půl hodiny. Jako vysvětlení ti to stačí?
Za druhé ban jsi dostal za C4 u ct spawnu když jsi ty byl CT a já též a to na půl hodiny. Jako vysvětlení ti to stačí?
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě

-
Obetniovce - Spamer
Ještě co se týče spawnkillu T u CT dostalo jich několik kick, ale byl jsem ve hře takže jsem nestihl všechny a v tom případě se ti omlouvám, že nemám 26 monitorů abych viděl každého hráče zvlášť co je zrovna na serveru.

podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě

-
Obetniovce - Spamer
Nikde tu nevidím důkaz o provinění admina (nejsme kouzelníci, abychom si zjistili daný screen z tvé složky v počítači).
Admin se ti zde vyjádřil, jak postupoval ohledně teroristů, kteří porušovali pravidla.
To, že vy nevidíte adminův zásah do hry (slap, slay,kick) neznamená, že na serveru nic nedělá.
Byl ti zde i zdůvodněn tvůj ban. Položit C4 na vlastní spawn a jen tak si zabít spoluhráče v týmu je dosti ubohé. Jako uchazeč o práva by si měl vědět, že takové počínání je proti pravidlům
Admin se ti zde vyjádřil, jak postupoval ohledně teroristů, kteří porušovali pravidla.
To, že vy nevidíte adminův zásah do hry (slap, slay,kick) neznamená, že na serveru nic nedělá.
Byl ti zde i zdůvodněn tvůj ban. Položit C4 na vlastní spawn a jen tak si zabít spoluhráče v týmu je dosti ubohé. Jako uchazeč o práva by si měl vědět, že takové počínání je proti pravidlům

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Re: [Vyřešeno] Stižnost/ I am a Sacrificial lamb
No jo, jenže to nedělam jenom já.. Poprvé položím bombu a najednou ,,BAN,,
dělá to každý VIP hráč, položí bombu a zabije celý server T i CT necham tak no

dělá to každý VIP hráč, položí bombu a zabije celý server T i CT necham tak no

-
SiGiii - Spamerův sluha
Položit C4 není zakázané, ale nesmíš jí položit na nebo v těsné blízkosti vlastního spawnu a tím zabít své spoluhráč.
Pokud jako CT položím C4 třeba u T vlajky na Dust2 v katech a při tom zabiju i své spoluhráče co se snaží získat vlajku je sice též hloupé, ale nikoliv proti pravidlům.
Pokud jako CT položím C4 třeba u T vlajky na Dust2 v katech a při tom zabiju i své spoluhráče co se snaží získat vlajku je sice též hloupé, ale nikoliv proti pravidlům.

-
Obetniovce - Spamer
a mimochodem, tohle je taky můj Spawn? Jen se ptám když sme u toho
Demo: http://leteckaposta.cz/370223920

Demo: http://leteckaposta.cz/370223920
-
SiGiii - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1