• Stránka 1 z 1
[Vyr.] KuK0 | JB#7 | el melo (alias Jayox)
Výpis z konsole:
=============================================================
Trest od admina: el melo
Byl udelen hraci: KuK0
S hernim ID: STEAM_0:1:78299125
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #7
S duvodem: Zakaz k CT [Multi Freekill]
Delka banu: 48 hodin
Co se stalo:
Stalo se to že jsem byl simon a dal jsem příkaz "V čupe na čáru a tam pustíte klávesnici a myš. Během toho jak šli na čáru jsem dal zákazy- Zákaz skákat boxovat begripovat stát a dělat pohyby.. pozabíjeli jsme ty co čupeli, protože měli mít puštěnou klávesnici a myš.. Admini el melo a brutarys mi říkali že měli čupět, ale něměli ...
Ano jsem eVIP Hráč
Trest od admina: el melo
Byl udelen hraci: KuK0
S hernim ID: STEAM_0:1:78299125
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #7
S duvodem: Zakaz k CT [Multi Freekill]
Delka banu: 48 hodin
Co se stalo:
Stalo se to že jsem byl simon a dal jsem příkaz "V čupe na čáru a tam pustíte klávesnici a myš. Během toho jak šli na čáru jsem dal zákazy- Zákaz skákat boxovat begripovat stát a dělat pohyby.. pozabíjeli jsme ty co čupeli, protože měli mít puštěnou klávesnici a myš.. Admini el melo a brutarys mi říkali že měli čupět, ale něměli ...
Ano jsem eVIP Hráč

-
KuK0 - Profesionál
[Vyr.] KuK0 | JB#7 | el melo (alias Jayox)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KuK0 | JB#7 | el melo (alias Jayox)
Ještě bych chtěl dodat že admini Lam1k and Apaču mi to takhle vysvětlili, když jsem se jich optal na steamu 

-
KuK0 - Profesionál
Stalo se to přesně, jak jsi napsal.
Jen s tím rozdílem, že jsme měli čupět. A to z toho důvodu, že poslední příkaz pro vězně byl zákaz stát. (Někteří hráči byli na čáře v momentě zákazů, z pohledu 1. osoby jsem pořádně neviděl kolik apod.)
Řekl jsi, že admini Apacu a Lam1k ti řekli opak (na steamu mi tvoje tvrzení vyvrátili). Tvrdil jsi, že Awee v takové situaci banoval CT, které zabilo stojící hráče.
Počkáme na někoho kdo to tu uzavře, jelikož už je zde vše řečeno a tak nebudeme hantit příspěvky.
Pokud by to přeci jen bylo jinak a já se zmýlil, čekej moji omluvu. Do verdiktu si za banem stojím.
Jen s tím rozdílem, že jsme měli čupět. A to z toho důvodu, že poslední příkaz pro vězně byl zákaz stát. (Někteří hráči byli na čáře v momentě zákazů, z pohledu 1. osoby jsem pořádně neviděl kolik apod.)
Řekl jsi, že admini Apacu a Lam1k ti řekli opak (na steamu mi tvoje tvrzení vyvrátili). Tvrdil jsi, že Awee v takové situaci banoval CT, které zabilo stojící hráče.
Počkáme na někoho kdo to tu uzavře, jelikož už je zde vše řečeno a tak nebudeme hantit příspěvky.

Pokud by to přeci jen bylo jinak a já se zmýlil, čekej moji omluvu. Do verdiktu si za banem stojím.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Jako nechce se mi spamovat forko, ale rád bych si zahral u CT tak jestli by byl UB možný co nejdřív 

-
KuK0 - Profesionál
Já jsem to pochopil tak, že si dal zákazy až, když došli na čáru, v takovéhle případě jak to popisuješ ty, bylo to pozabíjení podle mě oprávněné, přeci jenom příkaz, že měli pustit klávesnici a myš, nabýval účinnosti až poté, co by došli na čáru.
Každopádně musím přiznat, že jsem hru zrovna moc nesledoval a na serveru jsem se vyjádřil k něčemu, co mě bylo prezentováno jinak, než zde, na foru.
Každopádně musím přiznat, že jsem hru zrovna moc nesledoval a na serveru jsem se vyjádřil k něčemu, co mě bylo prezentováno jinak, než zde, na foru.
Memento mori
-
miklklein - Zkušený
Ikdyž nevím jaký je konečný verdikt chtěl bych se omluvit zda už jsem ten MFK dal či nedal..
Takže omlouvám se že jsem způsobil zbytečný problém a budu rád když se tu vyjádří někdo z vyšších s tím jak to mělo být

Takže omlouvám se že jsem způsobil zbytečný problém a budu rád když se tu vyjádří někdo z vyšších s tím jak to mělo být

-
KuK0 - Profesionál
Omlouvám se za spam, ale bylo mi vysvětlená celá situace a chtěl bych se omluvit za MFK 

-
KuK0 - Profesionál
Tvůj jednodenní ban považuji za dostatečný trest. Příště si nech vše vysvětlit na serveru, když ti 2 admini něco tvrdí. Potom předejdeš takovým banům. Odbanováno.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Vidíš, že to ide.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1