• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] JB/VonBraunCZ
Ahoj , rád by jsem si požádal o admin práva na JB servery.
Nick v hre : VonBraunCZ
Nick na fóre : Vonbrauncz
Profil na fóre : vonbrauncz-u41158.html
Vek : 17
Steam nick : vonbrauncz
Steam ID : STEAM_0:0:122346964
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=351740
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno dostal jsem na GS 2 bany :
1.)Jeden za dělostřelce (nebylo to naschvál,ale neznalost pravidel samozdřejmě neomlouvá)
2.)A jeden za nadávky( na JB vládla anarchie , ze 4 Ctček ani jedno nemělo mik , všichni si dělali co chtěli :-- tak jsem to ze sebe vypustil a moc toho lituji)
Ale oba dva bany jsou zhruba rok staré a už jsem se z nich poučil.
Niečo o sebe :
Takže Ahoj, jmenuji se Jakub , bydlím nedaleko Třince, chodím do Gymnázia a po prázdninách půjdu do 2. ročníku. Přes volný čas hraju šachy,florbal a fotbal (to neznamená že jsem v tom dobrý...
) s počítačových her hraju hlavně CS 1.6 na GS.cz. Ale hrával jsem také CoD2,Bf2,Fifa 14,15 a ještě hodně dalších her. Mám rád vtipy ,zajímam se trochu o pilitiku , hlavně o krizi v niž se ted´ Evropa nachází,auta a hokej.V budoucnu bych chtěl být Pilot
.
Prečo by som chcel na GS adminovať? :
Na Gamesites se mi hodně líbí a chtěl bych zabránit hráčum , kteří porušují pravidla v dělání anarchie na serverech.Samozdřejmě pomáhat proti cheaterům a pomoct GS v dalším rozvoji.hlavně ted´ o prázdninách , když příjdu rano na server tak tam je velký nepořádek.
No doufám že se vám moje skromné počteníčko líbilo a budu rád za každý pozitivní/negativní komentář.
S pozdravem , VonBraun
Nick v hre : VonBraunCZ
Nick na fóre : Vonbrauncz
Profil na fóre : vonbrauncz-u41158.html
Vek : 17
Steam nick : vonbrauncz
Steam ID : STEAM_0:0:122346964
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=351740
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno dostal jsem na GS 2 bany :
1.)Jeden za dělostřelce (nebylo to naschvál,ale neznalost pravidel samozdřejmě neomlouvá)
2.)A jeden za nadávky( na JB vládla anarchie , ze 4 Ctček ani jedno nemělo mik , všichni si dělali co chtěli :-- tak jsem to ze sebe vypustil a moc toho lituji)
Ale oba dva bany jsou zhruba rok staré a už jsem se z nich poučil.
Niečo o sebe :
Takže Ahoj, jmenuji se Jakub , bydlím nedaleko Třince, chodím do Gymnázia a po prázdninách půjdu do 2. ročníku. Přes volný čas hraju šachy,florbal a fotbal (to neznamená že jsem v tom dobrý...

Prečo by som chcel na GS adminovať? :
Na Gamesites se mi hodně líbí a chtěl bych zabránit hráčum , kteří porušují pravidla v dělání anarchie na serverech.Samozdřejmě pomáhat proti cheaterům a pomoct GS v dalším rozvoji.hlavně ted´ o prázdninách , když příjdu rano na server tak tam je velký nepořádek.
No doufám že se vám moje skromné počteníčko líbilo a budu rád za každý pozitivní/negativní komentář.
S pozdravem , VonBraun
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
[Zamítnuto] JB/VonBraunCZ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1