• Stránka 1 z 1
[pc] Brightness
Zdravím všechny, mám takový problém týkající se cska. Vzhledem tomu, že momentálně vyšel windows 10 anniversary update tak jsem ho nějak nechtěně nainstalovat. To jsem dlouho hledal jak se vrátím k předešlému Buildu, nakonec úspěšně. Ale k mému problému. Když zapnu csko tak vypadá všechno jak má, jas mám na 0.7 a všechno běží jako vždycky, jenže problém nastane když jdu na plochu. Jas, který mám v csku se přenastaví i na plochu. Když na ploše chvilku jsem, tak se vlastně ten jas, co na ploše má být vrátí do normálu, ale když jdu z5 do cska tak je ten jas opět změněný. Je to o dost černější, ale ukazaten furt ukazuje 0.7 jas. Když s tím trošičku pohnu tak je to zase v pohodě. Takhle to jde furt dokola, netuším kde by mohl být problém. Všechny tyhle problémy nastali po instalaci toho svinstva.
Zkrátka jak měním jas ve hře, tak i na ploše.
Budu rád za jakoukoliv pomoc.
Zkrátka jak měním jas ve hře, tak i na ploše.
Budu rád za jakoukoliv pomoc.

-
SirCechro - Mistr
[pc] Brightness
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brightness
Neviem akým spôsobom sa obnovil systém? Je možné, že tam nebude všetko korektné. Každopádne ako prvé si skontroluj ovládače, poprípade ich skús pre-inštalovať-
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Když jsem vlastně nainstaloval ten windows anniversary tak už jsem měl tento problém.
Vrátil jsem to k puvodnímu windowsu.
Start>Nastavení>Aktualizace a zabezpečení>Obnovení - Pod obnovení do továrního stavu jsem měl > Obnovit k předchozímu Buildu.
Když jsem to vrátil k starým windows 10 tak tento problém stále přetrvával. Zkusím tedy aktualizovat windows, kouknout na ovladače, zda-li je všechno nainstalováno a aktualizováno jak má být.
Vrátil jsem to k puvodnímu windowsu.
Start>Nastavení>Aktualizace a zabezpečení>Obnovení - Pod obnovení do továrního stavu jsem měl > Obnovit k předchozímu Buildu.
Když jsem to vrátil k starým windows 10 tak tento problém stále přetrvával. Zkusím tedy aktualizovat windows, kouknout na ovladače, zda-li je všechno nainstalováno a aktualizováno jak má být.
-
SirCechro - Mistr
Všechno jsem zkontroloval a nic nepomohlo. Windows jsem aktualizoval a ovladače jsou taky aktuální. Nevím, problém furt přetrvává a jsem docela na prášky z toho. Možná přistoupím k obnovení systému do továrního stavu. Tenhle problém jsem nikdy před tím neměl, nastal až po instalaci toho anniversary updatu pro windows. 

-
SirCechro - Mistr
Ovládací panel Nvidia - Monitor - Upravit barevné nastavení plochy - Použít Nastavení NVIDIA - Použit

-
Taygete - Mistr Yoda
Pozdě vlikette
Ale dík. Obnovil jsem celý windows. 
Můžete LOCK.

Můžete LOCK.
-
SirCechro - Mistr
• Stránka 1 z 1