Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] Žiadosť [JB]

Příspěvekod OMV » 16 srp 2016, 16:33 VIP

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch.

Nick v hre : Deejays

Nick na fóre : OMV

Profil na fóre : TU

Vek : 17 (6.10.1998)

Steam nick : Deejays

Steam ID : STEAM_0:0:93427691

Hlstats : TU

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Kedysi som dostával bany nebudem klamať. Samozrejme to bolo za moju demenciu ale určite si myslím, že som sa napravil.

Niečo o sebe : Tak. Moje meno je Erik. Pochádzam z mesta Martin. Mám už pomaly 18 rokov. Keď si nájdem čas tak si sadnem za počítač a idem si zahrať Counter Strike. Keď mi odbije 18 rokov tak chcem ísť pracovať do KIA motors s.r.o Žilina (automobilka). Som veľmi pracovitý človek no aspoň mi to tak hovoria ľudia v meste keď vidia že niečo opravujem alebo robím. Nedávno som bol v Čechách na Keltskom Festivale v Nasavrkoch s priateľkou. Veľmi rád sa zabávam s kamarátmi a hlavne s mojou priateľkou. Keď som mal 15 tak som hrával futbal za dorast. K mojim koníčkom patrí: futbal, hokej a v lete korčuľovanie po dlhých nepojazdných cestách. Rád si vypijem keď je čo a s kým, ale zase nie som alkáč. Zatiaľ všetko ak by som sa dostal na pohovor tak sa dozviete možno viac.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : No mal som tú možnosť už adminovať na jailbreak serveroch na 1.6tke. No prečo, tak baví ma hrať na GS je to veľký rozľahlý portál kde sa nájdu fajn ľudia. HLSA na JB mi vyhovujú tak prečo sa nezaradiť medzi admin team na jailbreaku? Baví ma admin práca, ako starať sa o serveri od 1 po simple. Chcem ukázať nováčikom na jailbreaku ako sa má na takom servery človek (hráč) chovať a nie zmetkovať a robiť neporiadky kade tade kde sa mu len zachce. Avšak som bol aj ja taký trkvas. Ak bude treba niečo aby som splnil, tak samozrejme nie je problém.

Počkal som si dlhú dobu aby som si mohol požiadať o práva na Gamesites na jailbreaku, tak dúfam v to, že už sa mi to podarí. Ale aj keď budem zamietnutý, tak sa predsa nič nedeje... Ahoooj
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Zamitnuto] Žiadosť [JB]

od Rumcajz » 16 srp 2016, 16:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť [JB]

Příspěvekod Maxipes » 17 srp 2016, 08:52

Prijdes po nekolika mesicich s nahranou zhruba jednou hodinou a chces prava? Vtipalku.

Zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů