• Stránka 1 z 1
Classic box
Dobrý deň. Práve som sa pohádal s Amexom kvôli tomu že ma zabil. Zabil ma pretože som dal classic box (hneď vysvetlím prečo). Bola vzpúra a tak som ako simon povedal nech idú do boxu. Prišiel iba jeden tak som mu hodil deagla, zapol som classic box a povedal nech si ostatných zboxuje. Potom mi Amex dal slay. Vravel, že mi dal slay pretože som sa neuistil, že ostatný majú zbrane.
No a to som práve chcel urobiť pretože on si ich ľahko môže zboxovať. No viete toto robím už nejaký piatok a ešte nikto mi na to nič nepovedal tak som teraz zmetený.
Podla mňa je to v súlade s pravidlami pretože po 1. Dávnejšie mi nejaký hráč hovoril že classic môžem dať keď je vzpúra
a po 2. Veď neuposlúchli môj rozkaz tak majú právo zomrieť a myslím že je jedno či mojou zbraňou alebo zbraňou hráča.
Nepíšem to kvôli nejakej sra*ke že si chcem niečo dokazovať ale kvôli tomu že to dosť používam a myslím že je to jednoduchá vec ako vyriešiť vzpúru.
S pozdravom Dott
No a to som práve chcel urobiť pretože on si ich ľahko môže zboxovať. No viete toto robím už nejaký piatok a ešte nikto mi na to nič nepovedal tak som teraz zmetený.
Podla mňa je to v súlade s pravidlami pretože po 1. Dávnejšie mi nejaký hráč hovoril že classic môžem dať keď je vzpúra
a po 2. Veď neuposlúchli môj rozkaz tak majú právo zomrieť a myslím že je jedno či mojou zbraňou alebo zbraňou hráča.
Nepíšem to kvôli nejakej sra*ke že si chcem niečo dokazovať ale kvôli tomu že to dosť používam a myslím že je to jednoduchá vec ako vyriešiť vzpúru.
S pozdravom Dott

-
Kr4it - Pokročilý
Classic box
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Classic box
Ahoj. Classic box slouží pro atrakce a není to řešení vzpoury. Pokud je vzpoura řeš to jinak než classic boxem.

-
BrooKlyGS - Spamer
Re: Classic box
Classic boxem nesmíš řešit vzpouru, pouze restrictem. Toť vše
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1