Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý]Žádost : DaweXoo

Příspěvekod Beastmoda » 17 srp 2016, 10:55

1) Věk 16 let - ?
2) Pokud možno žádný ban (možné výjimky) - Dostal jsem 1 ban od Q.Q za menší nedorozumění (10 minut) X
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin - ?
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk (vše vidíme) - ?
5) Mít 50 smysluplných příspěvků na fóru - ?
6) Funkční a kvalitní mikrofón - ?
7) Minimálně 1 VIP/ EVIP na tomto portále - ?
8) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - ?
9) Perfektní znalost pravidel JailBreak serverů - ?
10) Povinně nahlásit alespoň 10 hříšníků do sekce s porušením pravidel - ?
11) Nemít zamítnuté jiné žádosti před kratší dobou než měsíc (možná výjimka v případě supportu) - ?
12) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci - ?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick na serveru: DaweXoo^

SID: STEAM_0:1:180542657

Server, na kterém hraji: Hraju na serverech kde je dost lidí ale primárně na Jailbreak #2, na kterém mám VIP.

Věk: 17

Mé HlStats: Hlstats

Bany, které jsem dostal: Kdysi, bylo to zhruba 10+- měsícu zpátky jsem dostal Perma ban od DarkMouse za své chovaní které sem po nepřijetí mé žádosti o práva zhnusil a urážel/dělal bordel. Jak někteří lidí co mě znají ví tak jsem se změnil a tohle byla pouhá chyba. Dostal jsem 1 ban od Q.Q za menší nedorozumění (Které jsem si s daným adminem vyříkal a všechno je v pořádku).

Něco o mně: Jmenuju se Filip, bydlím ve městě poblíž Ostravy do kterého jsem se přestěhoval 6-7 let zpátky, studuji na střední škole Prumyslové obor Mechatronik - Mechanik seřizovač a jsem nyní jdu do 3.ročníku. Od mých 4 let jsem hrál sport takzvaný ''Hokej'' který jsem hrál do svých 15 ale po těch letech už mě to omrzelo a přestalo mě to bavit. Věnoval jsem další 2 roky po hokeji bojovému sportu ''Boxu'' se kterým sem skončil tento rok v ůnoru. Také se počas sportu věnuju ovšem hraní CSGO a WOW.

Proč právě já: Myslím si že za časy co tu hraju mam zkušenosti až přehnaně moc i když se občas poptám lidí co ví více abych neudělal nějakou chybu, snažím se všechno řešit v klidu a bez konfliktů což jsem kdysi nedělal. Pro jistotu aby to nebylo na rychlo a někteří si neřekli že příjdu a hned chci práva sem si dál záležet a byl trpělivý udělal jsem si akademii. Nelibí se mi jak lidí na Jailbreak serverech uraží ostatní hráče do rodiny, dávají bezdůvodné Freekilly a mnoho dalších věcí, kdybych byl na serveru myslím si že bych udržel pořádek, už jen proto si myslím že bych tu šanci mohl dostat. U

Zkušenosti s CS:GO: Csgo hrají již zhruba čtvrtým rokem a nehodlám ho zatím opouštět. Na svém ůčtu jsem dosáhl ranku Legendary eagel master na nejvíš. Myslím si že to je dobré pro někoho jako jsem já ale nehodlám to vzdát a dosáhnout ranku který sem vždycky chtěl ''Global Elite''. Na jailbreakach jsem už taky nějaký ten rok jak na 1.6 tak i na CSGO.

Případné poznámky: Poznámek mam dost co by sem chtěl vypsat nebo říct, ale co se týka hlavních věcích tak děkuju především adminům : Hogo,Q.Q a hlavně SUikovi díky kterému jsem se dostal do Akademii a uspěšně ji splnil.

To je odemne vše a přejí hezky zbytek dne.
Beastmoda
Zkušený
Zkušený

[Prijatý]Žádost : DaweXoo

od Rumcajz » 17 srp 2016, 10:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost : DaweXoo

Příspěvekod Soliii7 » 17 srp 2016, 10:59

My se známe moc dobře.. Udělej ještě 10 nahlášení a nahrej trochu víc hodin na serveru. Pak se ozvy
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr
Mistr

Re: [Podmínka]Žádost : DaweXoo

Příspěvekod Soliii7 » 21 srp 2016, 13:04

Podmínka splněna, test.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě

EX HLSA JB
Soliii7
Mistr