• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o Admina-Práva-JB7
Zdravím
moje meno je Patrik
Herné meno : D1KS0N
meno na fore: Patrik811
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198117573674/
Mám 17 rokov a rád by som sa stal jeden z Adminov na JailBreak serveroch.
S Jail breakom som začal asi v roku 2012 Ban som nikdy na žiadnom servery nemal.
Znalosť pravidiel mam dobrú. Reputácia u Hráčov je dobrá.
Aktivny som nonstop.
Kedy si som bol admin na servery na CsGO-JB ale server sa už zrušil (nie portál GM.cz) taže znalosť admina mám.
Mám zakúpene Evip na JB-7 kde hravam najviac. hrávam jailbreak 3 až 4 hodiny denne.
Keby že si otvorite moj steam profile mám tam Vac Ban ale to ešte s pred roka na CoDMW3 a tam hackuje asi každy takže to prosim neberte niak vážne.
Ďakuje za váš čas a príjemný Ďen.
.
ps: Keby že mi práva neschválite bol by som rád o informáci prečo ste tak posúdili nech sa mám v čom zlepšit .
moje meno je Patrik
Herné meno : D1KS0N
meno na fore: Patrik811
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198117573674/
Mám 17 rokov a rád by som sa stal jeden z Adminov na JailBreak serveroch.
S Jail breakom som začal asi v roku 2012 Ban som nikdy na žiadnom servery nemal.
Znalosť pravidiel mam dobrú. Reputácia u Hráčov je dobrá.
Aktivny som nonstop.
Kedy si som bol admin na servery na CsGO-JB ale server sa už zrušil (nie portál GM.cz) taže znalosť admina mám.
Mám zakúpene Evip na JB-7 kde hravam najviac. hrávam jailbreak 3 až 4 hodiny denne.
Keby že si otvorite moj steam profile mám tam Vac Ban ale to ešte s pred roka na CoDMW3 a tam hackuje asi každy takže to prosim neberte niak vážne.

Ďakuje za váš čas a príjemný Ďen.
.
ps: Keby že mi práva neschválite bol by som rád o informáci prečo ste tak posúdili nech sa mám v čom zlepšit .
Moje meno je Patrik
Herné meno Dikson
vek: 17
Herné meno Dikson
vek: 17
-
Patrik811 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o Admina-Práva-JB7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Admina-Práva-JB7
Zamítám. A to proto, že nejsi schopen sepsat žádost podle vzoru, nedokážeš dodat hlstats apod. Text si musím označovat, abych ho vůbec přečetl. To mě až tak netrápí jako to, že to že máš Vac ban, ti přijde jako něco, čím bychom se neměli trápit. Začni tím, že si koupíš nový steam, kde nebudeš mít vac ban. Potom si udělej akademii. Pak si můžeš podat další, lepší žádost.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1